ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ

«Τα τρίποντα μας έκοψαν τα πόδια»

Στα πολλά τρίποντα που ευστόχησαν οι παίκτες της Λαμποράλ Κούτσα και «έκοψαν» τα πόδια των παικτών του στην τελευταία περίοδο, στάθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

«Τα τρίποντα μας έκοψαν τα πόδια»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν σκληρή ήττα για εμάς. Μετά το ταξίδι στη Βιτόρια παίξαμε τις πιθανότητες στο δεύτερο παιχνίδι για να είμαστε στο  1-1. Αν παίρναμε αυτό το παιχνίδι, ίσως όλα ήταν διαφορετικά. Παίξαμε κόντρα σε μια πολύ προετοιμασμένη ομάδα που έπαιξε εκπληκτικά σε πρώτο και δεύτερο παιχνίδι. Τα γκαρντ τους αξίζουν να είναι στο Final-4. Τους συγχαίρω με πόνο καρδιάς. Ήμασταν πόντο-πόντο και μετά δεχτήκαμε 4-5 τρίποντα πάνω σε άμυνα.

Σούταραν 7/10 τρίποντα στην τελευταία περίοδο. Αυτά μας έσπασαν τα πόδια και δεν μπορούσαμε να γυρίσουμε πίσω. Δεν σουτάραμε καλά στη σειρά. Αυτό ήταν έναν από τους κυριότερους λόγους που αποκλειστήκαμε. Δεν βάλαμε την μπάλα στο καλάθι και αυτό μετράει στο τέλος.

Είναι δύσκολη νύχτα, αλά να σκεφτούμε τι ακολουθεί ως επαγγελματίες που πρέπει να δείξουμε ότι αξίζουμε να είμαστε στον Παναθηναϊκό. Πάμε για τον επόμενο στόχο. Είχαμε μεγάλη θέληση, αλλά η Λαμποράλ ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο».

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 74.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.