ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βουλιαγμένη-Παναθηναϊκός 12-10

Με την πλάτη στον τοίχο

Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε απέναντι στη Βουλιαγμένη, έκανε καλό παιχνίδι, ωστόσο πλήρωσε το κακό φινάλε στον αγώνα και έχασε εκτός έδρας με 12-10, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης.

Με την πλάτη στον τοίχο

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην ομάδα του Κώστα Λούδη, πήρε αρκετές φορές το προβάδισμα, αλλά στο τέλος οι λεπτομέρειες και η κούραση, έφεραν τη νίκη για τη Βουλιαγμένη.

1450113

Το ματς

Τα πρώτα λεπτά του αγώνα, είχαν ένταση, πάθος και καλές άμυνες, με τις δύο ομάδες να μένουν μακριά από το γκολ.

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να «χτυπήσει» δύο φορές, αρχικά με τον Πρίμορατς και στη συνέχεια με τον Δερμιτζάκη, για το 2-0.

Ο Χρήστους Αφρουδάκης όμως, φρόντισε ώστε οι γηπεδούχοι να μειώσουν και στη συνέχεια να ισοφαρίσουν, καθώς με δύο δικά του γκολ έγινε το 2-2.

17 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου, η Βουλιαγμένη πήρε το προβάδισμα με τον Καπότση να σκοράρει μετά από ωραία επίθεση των γηπεδούχων.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να ξαναφέρει το παιχνίδι στα ίσα μετά από δύο λεπτά στο 2ο οκτάλεπτο, με το εξαιρετικό τέρμα του Καρούτζου.

Στην αμέσως επόμενη επίθεση όμως, η Βουλιαγμένη πήρε νέο προβάδισμα με τον Αφρουδάκη να σκοράρει και πάλι, με τέσσερα λεπτά να μένουν για το ημίχρονο.

Ο Καρούτζος με νέα πολύ καλή ενέργεια και σουτ έκανε το 4-4, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι χτύπησαν άμεσα και με τον Κοπελιάδη μπήκαν και πάλι μπροστά.

Το 5-5, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, διαμορφώθηκε με το γκολ του Βιτέλα, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Με το ξεκίνημα της 3ης περιόδου, ο Κόνγουεϊ με σουτ από την περιφέρεια έφερε το προβάδισμα μετά από ώρα για το «τριφύλλι», ενώ ο Καρούτζος λίγο αργότερα, έδωσε αέρα δύο τερμάτων.

Η Βουλιαγμένη, για ακόμα μία φορά στο σημερινό παιχνίδι, αντέδρασε άμεσα και με παίκτη λιγότερο μείωσε σε 6-7 με τον Καπότση, ενώ ο ίδιος μόλις δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε εκ νέου.

Το παιχνίδι είχε φανταστικό ρυθμό, με τον Γιώργου Αφρουδάκη να σκοράρει για το 7-8 και τον Ελμισιάν να ισοφαρίζει, σε παίκτη παραπάνω για τους γηπεδούχους.

Το τρίτο οκτάλεπτο, έκλεισε με το σκορ στο 9-9, καθώς ο Πρίμορατς έδωσε νέο πράσινο προβάδισμα και ο Ελμισιάν πέτυχε δεύτερο σερί γκολ για την ομάδα του.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Στην τελευταία και τέταρτη περίοδο του μεγάλου ντέρμπι, οι δύο ομάδες μπήκαν με σκοπό να μην δεχτούν γρήγορο τέρμα, κάτι που έγινε.

Μετά από τρία λεπτά στο 4ο οκτάλεπτο, ο πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού για το αποψινό παιχνίδι, ο Καρούτζος, σημείωσε το 4ο προσωπικό του τέρμα και έγραψε το 9-10, αλλά ο Παπαδόγκωνας ισοφάρισε.

Στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, η Βουλιαγμένη είχε παραπάνω δυνάμεις και καλύτερες επιλογές στην επίθεση και κατάφερε να «κλέψει» το ματς, με τον Καπότση και τον Χρήστο Αφρουδάκη να διαμορφώνουν το τελικό 12-10.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 4-4, 3-1

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ