ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Να ανέβει το επίπεδο των διαιτητών

Αλαφούζος: «Χάνουμε λεφτά εξαιτίας των σφυριγμάτων»

Υπέρ της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, που σχολίασε τις αποφάσεις των διαιτητών και το πως επηρεάζουν τις ΠΑΕ.

Αλαφούζος: «Χάνουμε λεφτά εξαιτίας των σφυριγμάτων»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συναντήθηκε ΒΙΑΜΑΡ με τους εκπροσώπους των υπόλοιπων ομάδων και στάθηκε στο θέμα των διαιτητών, που με τις αποφάσεις τους επηρεάζουν σε οικονομικό επίπεδο τις ΠΑΕ.

Στη συνάντηση με τον Χρήστο Πανόπουλο στη ΒΙΑΜΑΡ συζητήθηκε το θέμα των προτάσεων για τη διαιτησία, ενόψει της και της συνάντησης που έχει προγραμματιστεί με την ΕΠΟ

Το «παρών» έδωσαν ο Γιάννης Βρέντζος από πλευράς Ολυμπιακού, ο Αλέξης Δέδες από την ΑΕΚ, ο Μάκης Γκαγκάτσης από τον ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Σπανός από τον Ατρόμητο και ο Γιώργος Μποροβήλος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά το τέλος της συνάντηση ο Γιάννης Αλαφούζος ανέφερε: «Δεν πρέπει να αποσυνδέουμε το θέμα της διαιτησίας με αυτό της αναδιανομής των εσόδων. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο της διαιτησίας, γιατί με όσα σφυρίζουν οι διαιτητές, οι ΠΑΕ χάνουν πολλά λεφτά. Πρέπει να αποκτήσουμε επαγγελματική και αξιόπιστη διαιτησία κι αν τα καταφέρουμε, τότε θα αλλάξουν πολλά προς θετική κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.