ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: «Περνάει» από το Μπιλμπάο η Ατλέτικο

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: «Περνάει» από το Μπιλμπάο η Ατλέτικο

Πολύ μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρόγραμμα της Τετάρτης, με εμβόλιμες αγωνιστικές και παιχνίδια Κυπέλλου ανά την Ευρώπη. Τέσσερα ματς έχει ξεχωρίσει το Betarades.gr, από Ισπανία, Ιταλία, Βέλγιο και Ρωσία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν σε πραγματικό χρόνο, μέσω του livescore μας.

«Διπλό» η Ατλέτικο

Ξεκινάμε με τον αγώνα Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης, στον οποίο θα πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.00. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να ξεπεράσει άμεσα τον αποκλεισμό από τη Σεβίλλη στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, φεύγοντας την Κυριακή με ένα πολύτιμο διπλό από το «Ροσαλέδα», το οποίο διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της ακόμα και για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Βάσκοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του πίνακα με 54 βαθμούς, στο -6 από την 4η Βιγιαρεάλ, η οποία αγωνίζεται λίγο πιο αργά στο «Μπερναμπέου». Το τρίποντο επί της Μάλαγα ήταν το έκτο για την ομάδα του Βαλβέρδε στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (6-1-1), ενώ σημειώστε ότι η Μπιλμπάο μετρά μόλις μία ήττα στα 13 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (8-4-1). Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την πλευρά της, αποτελεί πλέον μία ισότιμη διεκδικήτρια του τίτλου. Ο όρος είναι… κυριολεκτικός, με τους «ροχιμπλάνκος» να «πιάνουν» την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του πίνακα μετά το δικό τους νικηφόρο 3-0 επί της Γρανάδας και την παράλληλη ήττα των Καταλανών από τη Βαλένθια. Πλέον μένουν πέντε «τελικοί» (μαζί με τον σημερινό) για το σύνολο του Σιμεόνε, ενώ μην ξεχνάμε και το διπλό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερνα Μονάχου (στις 27/04 το πρώτο ματς). Οι Μαδριλένοι θα έχουν ως σύμμαχο την παράδοση στο σημερινό παιχνίδι, όμως ο Σιμεόνε έσπευσε να σημειώσει ότι «το κάθε ματς είναι διαφορετικό». Πάντως, η ομάδα έχει συνδυάσει με νίκες τα 7/8 τελευταία ματς πρωταθλήματος (7-0-1), αλλά και τις 4/5 τελευταίες εξόδους της για τη λίγκα (4-0-1). Δίνουμε προβάδισμα στους Μαδριλένους και θα τους στηρίξουμε.

Δε χάνει η Κράσνονταρ

Συνεχίζουμε με Κύπελλο Ρωσίας και το «Χ2» σε απόδοση 1.90 στην αναμέτρηση ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Κράσνονταρ. Μετά το εντυπωσιακό 7-1 εντός έδρας απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας, Μορντόβια, οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να νικήσουν την Λοκομοτίβ Μόσχας, μένοντας στο 1-1 εκτός έδρας. «Όλοι μας καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι μένει μόνο ένα ματς μέχρι τον τελικό. Προφανώς και το ιδανικό σενάριο θα ήταν να κερδίζαμε εύκολα και με πολλά γκολ, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ένα κλειστό και αμφίρροπο ματς. Η Κρασνοντάρ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά επιθετικά και δεν θα μπορέσουμε να ανοιχτούμε όσο σε άλλα εντός έδρας ματς», τόνισε ο Ρόμαν Σιρόκοφ. Από την άλλη πλευρά, μετά την 3η σερί νίκη της στο πρωτάθλημα με 1-0 σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή της Τέρεκ Γκρόζνι, η Κρασνοντάρ ισοβαθμεί στους 43 βαθμούς με την Λοκομοτίβ Μόσχας, στην μάχη για την 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Γενικότερα μοιάζει σε αρκετά καλή κατάσταση και αμυντικά, ώστε να μπορέσει να αποδειχθεί δύσκολος αντίπαλος για την ΤΣΣΚΑ ακόμα και εκτός έδρας. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι θα καταφέρει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με τα γκολ στο Παλέρμο

Περνάμε στην Ιταλία, από την οποία έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10 στο παιχνίδι Παλέρμο – Αταλάντα. Στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βυθίστηκε η Παλέρμο, η οποία με την εικόνα των τελευταίων βδομάδων δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Το συγκρότημα του Μπαλαρντίνι απέχει από τα νικηφόρα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα εδώ και 12 αγωνιστικές, στις οποίες σημείωσε τέσσερις ισοπαλίες και οχτώ ήττες. Η τελευταία φορά που κατάφερε να πανηγυρίσει το «τρίποντο» ήταν κόντρα στην Ουντινέζε (4-1 εντός έδρας) στις 24 Ιανουαρίου! Στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που έδωσε γνώρισε ισάριθμες ήττες από τις Κιέβο (3-1 εκτός έδρας), Λάτσιο (3-0 εντός έδρας) και Γιουβέντους (4-0 εκτός έδρας). Από την άλλη πλευρά, επτά βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Αταλάντα, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. Στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, το συγκρότημα του Ρέγια σημείωσε δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πιο συγκεκριμένα επικράτησε των Μπολόνια (2-0 εντός έδρας) και Μίλαν (2-1 εντός έδρας), ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από την Τορίνο (2-1 εκτός έδρας). Την Κυριακή (17/4) η Αταλάντα αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της (3-3) κόντρα στη Ρόμα. Περιμένουμε ένα αρκετά ανοιχτό ματς και θα πάμε με το Over.

Προβάδισμα η Γκενκ

Τελευταία πρόταση για σήμερα, ο «1 DNB» σε απόδοση 2.00 στον αγώνα Γκενκ – Κλαμπ Μπριζ (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Εξασφάλισε την τέταρτη θέση των πλέι οφ η Γκενκ, τόσο χάρη στα δικά της αποτελέσματα, όσο και εξαιτίας της χθεσινής ισοπαλίας ανάμεσα σε Οστάνδη και Ζούλτε Βάρεγκεμ. Από δύο σερί νίκες προέρχονται οι γηπεδούχοι, που έφτασαν τους 30 πόντους και βρίσκονται στο +4 απ’ την 5η Οστάνδη, σήμερα θέλουν νέο «τρίποντο» για να ανέβουν στο +7 και να μειώσουν παράλληλα στο -1 απ’ την τρίτη Γάνδη. Για δύο αποτελέσματα πήγε στις Βρυξέλλες η Κλαμπ Μπριζ, από την πλευρά της, δεν κατάφερε να πάρει κανένα εξ αυτών και πλέον το πρωτάθλημα πήρε «φωτιά». Η ήττα απ’ την Άντερλεχτ έφερε τη διαφορά των δύο ομάδων μόλις στον έναν πόντο, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στη Γάνδη να μειώσει στο -4 απ’ την κορυφή. Πιστεύουμε ότι η Γάνδη έχει τον πρώτο λόγο στη σημερινή αναμέτρηση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE