ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουίλιαμς: «Όπως φάνηκε ήταν καλύτεροι από εμάς»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μίλησε στο Panathinaikos24.gr για τα αίτια της ήττας από την Λαμποράλ Κούτσα, το τι συνέβη στα ματς της Ισπανίας που οδήγησαν στο 2-0, αλλά και τον εναπομείναντα στόχο του «τριφυλλιού» για την τρέχουσα σεζόν.

Ουίλιαμς: «Όπως φάνηκε ήταν καλύτεροι από εμάς»

Ο Αμερικανός φόργουορντ σημείωσε 11 πόντους ωστόσο δεν ήταν αρκετοί, ώστε να πάρει ο Παναθηναϊκός τη νίκη. Περίλυπος και φανερά δυσαρεστημένος, στάθηκε στην εξωπραγματική εμφάνιση της Λαμποράλ, στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ακόμα ένα παιχνίδι, ακόμη μια ήττα για τον Παναθηναικό με την Λαμποράλ Κούτσα τι συνέβη;

«Παίξαμε καλά αμυντικά, όμως έβαλαν μερικά δύσκολα καλάθια στο τέταρτο δεκάλεπτο και πέραν αυτού το παιχνίδι μας συνολικά νομίζω ήταν καλό».

Η καλή άμυνα ωστόσο δεν απέτρεψε την Λαμποράλ να πετύχει στο τελευταίο δεκάλεπτο 7/10 τρίποντα.

«Έβαλαν αρκετά δύσκολα καλάθια, παρά την καλή μας άμυνα και το γεγονός ότι κλείσαμε το καλάθι μας, δοκίμαζαν σουτ πίσω από την γραμμή των 6,75 και λειτούργησε όπως είδαμε υπέρ τους».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ήταν αυτά τα σουτ η μόνη αιτία της ήττας;

«Έπαιξαν καλά ως ομάδα. Έκαναν πολύ καλό παιχνίδι όταν χρειαζόταν και στο δεύτερο μέρος ήταν πραγματικά εξωπραγματικοί. Εκτέλεσαν καλές επιθετικές προσπάθειες και όλα τους πήγαν όπως θα ήθελαν».

Τι συνέβη στα ματς της Ισπανίας και οδήγησαν τον Παναθηναικό σε δύο ήττες;

«Έπαιξαν καλύτερα από εμάς και στα δύο ματς. Εμείς ήμασταν εκτός ρυθμού στο πρώτο αλλά στο δεύτερο παιχνίδι που οδηγήθηκε στην παράταση, τους βγήκαν και πάλι οι επιλογές του προπονητή τους. Το ήθελαν απεγνωσμένα και το κατάφεραν γιατί είναι καλύτερη ομάδα όπως φάνηκε από εμάς».

Πλέον μόνος στόχος της ομάδας είναι το πρωτάθλημα.

«Ναι έχουν απομείνει βέβαια πολλά ματς ακόμα για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Υπάρχουν αρκετά δύσκολα ματς και θα προσπαθήσουμε να ανασυνταχθούμε και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...