ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Αϊδινιώτης: «Δίνω και την ψυχή μου για τον Παναθηναϊκό»

Ο αρχιπροπονητής της πυγμαχίας, μίλησε στο Panathinaikos24.gr, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου ρουχισμού του τμήματος. Ένας Παναθηναϊκός παλαιάς κοπής, ένας άνθρωπος που αγαπάει παθολογικά το «τριφύλλι», ο Γιάννης Αϊδινιώτης!

Αϊδινιώτης: «Δίνω και την ψυχή μου για τον Παναθηναϊκό»

Το Panathinaikos24.gr βρέθηκε στην καταπράσινη εκδήλωση του τμήματος Πυγμαχίας και συνομίλησε με τον αρχιπροπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αϊδινιώτη. Ένας γνήσιος Παναθηναϊκός, που πονάει το «τριφύλλι» και δίνει και την ζωή του γι’ αυτό.

Ο «πράσινος» προπονητής μίλησε για την πορεία του στο «τριφύλλι», στα κίνητρα που δίνει στους αθλητές του αλλά και στους ανθρώπους που τον στηρίζουν σ’ όλο αυτό το εγχείρημα.

Δείτε τα όσα δήλωσε αποκλειστικά στο Panathinaikos24.gr:

Αρχικά αναφέρθηκε στο μυστικό της επιτυχίας στο «πράσινο» τμήμα της Πυγμαχίας:

«Το μυστικό είναι το πάθος, η αγάπη κι όλα αυτά που έχω ζήσει στον ιστορικότερο σύλλογο, που λέγεται Παναθηναϊκός. Από δω ξεκίνησα όταν ήμουν μικρός και χάρη στον πρόεδρο (Ηλία Μιχαλαριά) αλλά και στο επιτελείο του επέστρεψα. Στην αρχή δεν πίστευε κανείς τίποτα, μέχρι που κατακτήσαμε το 31ο πρωτάθλημα κόντρα σ’ όλους και σ’ όλα. Με την επιτυχία μας αυτή «ταράξαμε» τα νερά του ελληνικού μποξ.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν περίμενε κανείς ότι θα πετύχουμε κάτι τέτοιο και μέχρι να το συνειδητοποιήσουν κατακτήσαμε και το πρωτάθλημα Γ’ κατηγορίας, που είχε να το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός 45 χρόνια. Αναρωτιόμασταν για ποιο λόγο δεν μπορούσαμε να το κατακτήσουμε. Αυτό που κάναμε ήταν να εμπιστευτούμε πλέον τα δικά μας παιδιά. Να μην κάνουμε μεταγραφές, να μην έχουμε ανάγκη κανέναν. Έτσι αρχίσαμε να φτιάχνουμε τις ακαδημίες μας.

Τώρα ο στόχος μας είναι η β’ κατηγορία, στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε το πρωτάθλημα Παίδων τον Οκτώβριο και μετά πάμε για το πρωτάθλημα Ελίτ.Γι αυτό θα κάνουμε τα πάντα για να γίνει στον «Τάφο του Ινδού». Θα θέσουμε βέτο σαν Παναθηναϊκός για να γίνει στην ιστορική μας έδρα αυτή η διοργάνωση».

Στη συνέχεια τόνισε:

«Πηγαίνω και βρίσκω ανθρώπους, που αγαπάνε εμένα και θέλουν να βοηθήσουν εμένα και το τονίζω. Όλα αυτά γίνονται χάρη στην πρωτοβουλία τη δικιά μου. Δεν είναι εγωϊστικό αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Παραδείγματος χάρη περιμένουμε σύντομα τον Πρόεδρο μας, τον Νικόλα Πατέρα, να δώσει στα παιδιά τα πριμ που είχε τάξει. Έχω ένα πρόεδρο που λέγεται Νικόλας Πατέρας και βγάζει κάθε φορά που έχω πρωτάθλημα, στα παιδάκια ένα πριμ. Αυτό είναι το επιστέγασμα των προσπαθειών και έχουν ένα κίνητρο.

Μ’ αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένας υγιής ανταγωνισμός. Δηλαδή πλέον και οι αθλητές άλλων Συλλόγων ρωτάνε τους δασκάλους τους για το γεγονός ότι οι αθλητές του Παναθηναϊκού παίρνουν κάποια χρήματα. Μέχρι τώρα τους εκμεταλλευόντουσαν. Αντίθετα εγώ τους αθλητές μου δεν τους εκμεταλλεύομαι, τους παρέχω τα πάντα. Δεν πληρώνουν την συμμετοχή τους, δεν πληρώνουν την μετακίνηση τους, δεν πληρώνουν την διατροφή τους. Χωρίς να έχω την βοήθεια από την Πολιτεία. Στηρίζομαι μόνο στις γνωριμίες τις δικιές μου».

Για το αν υπάρχει κάποιος άλλος άνθρωπος που βοηθάει το τμήμα:

«Είναι ο Βασίλης Καλλέας, είναι ο μέγας χορηγός μας. Βλέπετε και τις φόρμες. Είχα πάντα ένα απωθημένο, από παιδάκι που ήμουν, η ομάδα μου να φοράει πρώτης ποιότητας ρούχα. Ήρθε αυτός ο καλός ο άνθρωπος, που μου έχει εμπιστευτεί το παιδί του και με ρώτησε τι δώρο θέλω και του ζήτησα εμφανίσεις.

Έτσι μου πήρε την Puma, η οποία ντύνει μόνο εμάς και την ΠΑΕ. Έχω έναν άλλο χορηγό που μας «βάζει» τα αεροπορικά εισιτήρια. Δεν πάνε οι αθλητές μου με πούλμαν εκτός αν είναι κοντινή διαδρομή. Μου μισθώνουν πούλμαν οι φίλοι μου. Έχω αρκετούς φίλους. Έχω τον Σειρηνάκη που βοηθάει έναν αθλητή μας, ο οποίος έχει πρόβλημα επιβίωσης. Τέτοιες βοήθειες».

Για την μέγιστη τιμή που του έχει κάνει ο Παναθηναϊκός:

«Η μέγιστη τιμή που μου έχει κάνει ο Παναθηναϊκός, ήταν ότι έχει δημιουργήσει μία φανέλα με το όνομα μου και την υπογραφή μου. Μ’ αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός μ’ έχει κάνει να δίνω και την ψυχή μου. Ούτως ή άλλως πεθαίνω για τον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως είναι η επιβράβευση γι’ όσα έχω κάνει και τον ευχαριστώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.