ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Πράσινο φως» από τον Εβαντζελίστα

«Θέλω να μείνω και του χρόνου»

Ο Λούκας Εβαντζελίστα αφού δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι βρίσκεται στο «τριφύλλι», εξέφρασε την επιθυμία να μείνει και του χρόνου στον Παναθηναϊκό.

«Θέλω να μείνω και του χρόνου»

Ο Λούκας Εβαντζελίστα μίλησε στην κάμερα της Nova και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής πορεία του με τον Παναθηναϊκό αλλά και τι σκέφτεται για την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Βραζιλιάνος:

«Οι πρώτοι μήνες της παρουσίας μου στον Παναθηναϊκό ήταν πάρα πολύ σημαντικοί. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα προσαρμόστηκα στην ομάδα και είναι μεγάλη η χαρά μου για την παρουσία μου στον Παναθηναϊκό.

Επίσης είμαι χαρούμενος  που βρίσκομαι στην πανέμορφη πόλη της Αθήνας και θα ήμουν χαρούμενος αν παρέμενα στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν ώστε να μπορέσω να κάνω ολοένα και περισσότερα πράγματα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.