ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ραντούλιτσα: «Αξίζει κάθε αποθέωση ο Δημήτρης»

Ως «θρύλο» της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, τονίζοντας πως αξίζει κάθε αποθέωση που γνωρίζει.

Ραντούλιτσα: «Αξίζει κάθε αποθέωση ο Δημήτρης»

Ο Σέρβος σέντερ, σχολίασε και τον αποκλεισμό της ομάδας του, λέγοντας πως, λυπάται πολύ που δεν το κατάφεραν αυτό, αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ξέραμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το δείξαμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Βιτόρια. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ο κόσμος μάς έδωσε ενέργεια και ώθηση, αλλά αυτό το γεγονός δεν ήταν αρκετό. Απόψε η Λαμποράλ έκανε το παιχνίδι της. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά έβαλαν μερικά τρελά σουτ και αυτό μας κόστισε.  Λυπούμαστε πάρα πολύ. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο»,

Για την αποθέωση του Διαμαντίδη:

«Οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί. Ήταν πολύ συγκινητικό, θα ήταν καλύτερο αν νικούσαμε το ματς και την σειρά και πηγαίναμε στο φάιναλ φορ. Ήταν πολύ ωραίο που είδαμε 20.000 φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά του. Αξίζει κάθε αποθέωση και είναι ένας πραγματικός θρύλος».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.573 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...