ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Τα πάντα για τη νίκη»

Ο Γιώργος Αφρουδάκης σε δηλώσεις του τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη επί της Βουλιαγμένης.

«Τα πάντα για τη νίκη»

Ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργος Αφρουδάκης δήλωσε ενόψει του αυριανού αγώνα:

«Μετά το χθεσινό παιχνίδι στο Λαιμό που φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη και τελικά ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες, φάνηκε ότι δεν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες  και αναμένεται ένα ακόμα αμφίρροπο ματς στο «Ιλίσιο». Πιστεύω ότι η παρουσία του κόσμου μας, θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Θέλουμε τους φιλάθλους μας να είναι στο πλευρό μας και να μας δώσουν ώθηση, ώστε να πετύχουμε τη νίκη και να οδηγήσουμε τη σειρά των ημιτελικών σε τρίτο παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε σκληρά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.