ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χουχούμης: «Θέλω να μείνω εδώ»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και τη νέα σεζόν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Διαμαντής Χουχούμης.

Χουχούμης: «Θέλω να μείνω εδώ»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη «Live Sport»:

Για την ευκαιρία που του έδωσε ο Στραματσόνι: «Ήταν σημαντικό για μένα, ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και προσπάθησα να δώσω το 100% για να δείξω χαρακτήρα».

Για τη νίκη επί του Πανθρακικού: «Μας βοήθησε ψυχολογικά ενόψει των πλέι οφ. Παίξαμε καλά και πιστεύω ότι το χάρηκε και ο κόσμος. Είδε έξι γκολ και ωραίο θέαμα».

Για τη νέα σεζόν: «Ακόμα δεν τελείωσε η φετινή, οπότε περιμένω να ολοκληρωθεί και βλέπουμε. Θα κρίνει η διοίκηση και ο προπονητής την παραμονή μου, αλλά σίγουρα εγώ θέλω να μείνω».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.249 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.