ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Δεν περίμενα τόσο εύκολα τα ματς με τον ΠΑΟ»

Πιο δύσκολα περίμενε τα ματς με τον Παναθηναϊκό ο Γιάκα Μπλάζιτς μιλώντας στον ισπανικό Τύπο, ενώ τόνισε πως η επιτυχία της ομάδας του ήταν ανέλπιστη.

«Δεν περίμενα τόσο εύκολα τα ματς με τον ΠΑΟ»

Ο Γιάκα Μπλάζιτς αφού υπογράμμισε πως περίμενε πιο δύσκολη προημιτελική σειρά με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως δεν πίστευε ότι η Λαμποράλ Κούτσα θα έφτανε σε ένα 3-0 νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ισπανικό Τύπο:

«Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη τι καταφέραμε, τι έχουμε από πίσω μας. Είναι υπέροχο το συναίσθημα της πρόκρισης στο Final 4. Είναι μεγάλο κατόρθωμα. Πιστεύαμε στους εαυτούς μας από την αρχή της χρονιάς και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Στο σημείο που φτάσαμε η χαρά δεν μπορεί να περιγραφεί».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν περίμενα τόσο εύκολη πρόκριση για να είμαι ειλικρινής. Δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας και γι αυτό πήγε έτσι η σειρά»!

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 52.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του στο φάιναλ φορ: «Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε προπόνηση, την αντιμετωπίζουμε σαν αγώνα. Ο κόουτς βρήκε τους καλύτερους ρόλους για τον καθένα, τους αποδεχθήκαμε και «δέσαμε» ως σύνολο. Δεν έχουμε αγωνιστικά όρια.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο ή σίγουρο. Ο ημιτελικός είναι ένα παιχνίδι, οπότε δεν ξέρεις. Πολλές φορές αντιμετωπίσαμε ομάδες που ήταν καλύτερες στα χαρτιά, αλλά τις κερδίσαμε…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.