ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν…

Οι παλαιστές του Παναθηναϊκού, Βλαδίμηρος Ματίας και Νίκος Λέων, πάλεψαν με όλη τους τη ψυχή, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να προκριθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Πάλεψαν αλλά δεν τα κατάφεραν…

Οι διεθνείς παλαιστές του «τριφυλλιού», έδωσαν τη μάχη τους στο προολυμπιακό τουρνουά, στη Μογγολία, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν και έμειναν εκτός Ολυμπιάδας.

Τα πρώτα δείγματα ήταν θετικά, αφού στον πρώτο αγώνα ο Ματίας νίκησε  τον αντίπαλό του από το Κιργιστάν. Ωστόσο στο δεύτερο  αγώνα κόντρα στον Τούρκο αθλητή και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ, ένα λάθος ήταν αρκετό για να τον αφήσει εκτός. Το «ταξίδι» της πρόκρισης συνεχίζεται για τον Ματία, που θα δώσει το «παρών» στο τελευταίο παγκόσμιο προολυμπιακό τουρνουά, 4-8 Μαΐου στην Κωνσταντινούπολη. Ο Νίκος Λέων έφτασε πολύ κοντά στην «8άδα» αλλά αποκλείστηκε από τον Ουσμπέκο αντίπαλό του και τώρα θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη συμμετοχή του στην Πανεπιστημιάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...