ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΤΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Νέος πρόεδρος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Ο Σπύρος Βλάχος είναι ο νέος πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, μετά από την παραίτηση του Τάκη Οικονομόπουλου.

Νέος πρόεδρος στην Παναθηναϊκή Συμμαχία

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία, προχώρησε σε ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της, μετά την-για προσωπικούς λόγους-παραίτηση του Τάκη Οικονομόπουλου. Νέος πρόεδρος, ο Σπύρος Βλάχος.

Αναλυτικά:

«Σε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου της προχώρησε σήμερα η Παναθηναϊκή Συμμαχία μετά από την παραίτηση του κ. Τάκη Οικονομόπουλου για προσωπικούς λόγους από την θέση του Προέδρου και μέλους του ΔΣ. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου έχει ως εξής: 

Πρόεδρος : Σπύρος Βλάχος

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.011 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Σαραβάκος

Αντιπρόεδρος: Γιώργος Καρανάσος

Ταμίας: Βασίλης Κωνσταντίνου

Γενικός Γραμματέας: Γρηγόρης Καναρέλης

Μέλος: Kωνσταντίνος Μιχελής

Μέλος : Kωνσταντίνος Γλυνός

Μέλος: Θεόδωρος Μαραγκουδάκης

Μέλος: Γιώργος Αλεξανδρής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.