ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα βρίσκει… σκούρα η Μπράγκα

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων η αγωνία «φουντώνει» και οι στοιχηματικές επιλογές αυξάνονται.

Τα βρίσκει... σκούρα η Μπράγκα

Καθώς οδεύουμε προς το τέλος των πρωταθλημάτων η αγωνία «φουντώνει» και οι στοιχηματικές επιλογές αυξάνονται. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις τόσο σε Premier League και Bundesliga όσο και σε La Liga και Serie A. Στην Premier League η 35η αγωνιστική είναι «Κουτσουρεμένη» η 35η αγωνιστική, ελέω των ημιτελικών του Κυπέλλου Αγγλίας. Τέσσερα ματς περιλαμβάνει το σημερινό μενού, μεταξύ αυτών οι Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ να φιλοξενούν τις Στόουκ και Νιούκαστλ αντίστοιχα. Στην Ισπανία έχουμε στο επίκεντρο τη μάχη του τίτλου, με τις συγκατοίκους της κορυφής Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης να υποδέχονται τις Χιχόν και Μάλαγα αντίστοιχα και την 3η Ρεάλ (στο -1) να φιλοξενείται από τη συμπολίτισσα Βαγιεκάνο.

Πριν αρχίζουμε την ανάλυση των σημερινών προγνωστικών στοιχήματος να θυμίσουμε πως στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για όλα όσα ψάχνετε πάνω στο Στοίχημα αλλά και στα Νόμιμα Καζίνο στην Ελλάδα.

Κρατάει η Πάκος Φερέιρα κόντρα στην Μπράγκα

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το 1Χ της Πάκος Φερέιρα κόντρα στην Μπράγκα σε απόδοση 1.95. Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Πάκος Φερέιρα, η οποία συνεχίζει τη μάχη για κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα αφού δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Εστορίλ (1-0 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Ζόρζε Σιμάο επικράτησε των Πόρτο (1-0 εντός έδρας) και Ουνιάο Μαδέιρα (4-3 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Έλιο Μάρτινς στο 18’, με τον Μπράιτνερ να διπλασιάζει τα τέρματά τους τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς, ανατρέποντας το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τα γκολ των Μινχότσα (47’), Σίσερο (50’) και Πάουλο Ενρίκε (68’). Η Ουνιάο Μαδέιρα ισοφάρισε με τον Αμίλτον στο 79’, ωστόσο οχτώ λεπτά αργότερα ο Ντιόγκο Τζότα ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα υπέρ της Πάκος Φερέιρα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι γηπεδούχοι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο από το 61’, όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Σεχού. Μόλις μία νίκη κατάφερε να πανηγυρίσει η Πάκος Φερέιρα στις έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ σε ισάριθμες σημειώθηκε no-goal.

Over 2.5 στο Χαλ – Λιντς

Περνάμε στην Championship Αγγλία από όπου έχουμε ξεχωρίσει το Over 2.5 στην αναμέτρηση Χαλ – Λιντς σε απόδοση 1.95. Θα πρέπει να τονίσουμε πως σημειώθηκε over 2,5 στα τρία τελευταία παιχνίδια της Λιντς για το πρωτάθλημα. Από δύο σερί νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα η Χαλ. Αφού μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Χάντερσφιλντ (2-2 εκτός έδρας) το συγκρότημα του Μπρους επικράτησε των Γουλβς (2-1 εντός έδρας) και Ρέντινγκ (2-1 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4’ με τον Κούπερ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 18’ με τον Ερνάντεζ. Το τελικό αποτέλεσμα, και παράλληλα την ανατροπή των δεδομένων, στην αναμέτρηση διαμόρφωσε έντεκα λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’ ο Ρόμπερτσον. Μακριά από τα αρνητικά αποτελέσματα παραμένουν οι «τίγρεις» στις έντεκα τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση, στις οποίες σημείωσαν επτά νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Στις επτά διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, ενώ στις πέντε σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ. Στην αποστολή του προπονητή του για τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λιντς βρίσκεται ο Λίβερμορ, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» στη βασική ενδεκάδα της Χαλ.

Με ανεβασμένη ψυχολογία, καθώς προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, η Λιντς ταξιδεύει στην έδρα της Χαλ. Το συγκρότημα του Έβανς επικράτησε των Μπέρμιγχαμ (2-1 εκτός έδρας), Ρέντινγκ (3-2 εντός έδρας) και Γουλβς (2-1 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία μεσοβδόμαδα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μπάμπα στο 60’, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους τέσσερα λεπτά αργότερα με τον Ντιαγκουράγκα. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε στο 77’ ο Σαβίλι. Τρεις νίκες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Λιντς στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ στις δύο σημειώθηκε no-goal. Από ίωση, η οποία κι έπληξε την ομάδα της Λιντς τον τελευταίο καιρό, ταλαιπωρείται ο Αντεγιέμι. Εκτός αποστολής για τη σημερινή αναμέτρηση θα βρίσκεται ο Καραγιόλ. Από εκεί και πέρα ο Μόουατ θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του, με τους Μπελούτσι και Μπρίντκατ να αποτελούν επιλογές για την ενδεκάδα του Μπρους.

Δυνατή η Χόμπρο στην έδρα της

Περνάμε στη Δανία από όπου επιλέγουμε το 1Χ της Χόμπρο κόντρα στην Έρεμπρο σε απόδοση 2.10. Μόνο με ένα μικρό θαύμα θα μπορούσαν να σωθούν οι γηπεδούχοι. Να κερδίσουν και τα 8 τελευταία παιχνίδια και να ελπίζουν ότι η Έσμπιεργκ η Άαρχους που είναι πιο κοντά τους θα πάρουν 15 βαθμούς λιγότερους από αυτούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Είπαμε, θαύμα. Χωρίς νίκη σε 12 ματς όμως (0-3-9) δεν γίνεται να κάνουν και πολλά. Οι Πόβλσεν, Μπέγκε και Μίκελσεν επιστρέφουν και σίγουρα θα βοηθήσουν αρκετά, αλλά τα πράγματα παραμένουν δύσκολα. Απών ο πρώτος σκόρερ της, Τζορτζ (7 γκολ) λόγω τιμωρίας.

Παίρνει το «τρίποντο» η Κορόνα

Από την Πολωνία θα πάμε με την έδρα της Κορόνα κόντρα στην Γκόρνικ και θα στηρίξουμε τον «Άσσο» των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10. Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, Νιετσιέτζα και Κορόνα Κιέλτσε αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα την προηγούμενη αγωνιστική. Μουδιασμένο ξεκίνημα για την Κορόνα Κιέλτσε στα πλέι άουτ, μετρώντας δυο ισοπαλίες μετά το πέρασμα των δυο πρώτων αγωνιστικών. Βρίσκεται ωστόσο, στη δεύτερη θέση, με τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη να είναι στο +5. Μετράει έξι ισοπαλίες και δυο νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά την κακή κατάσταση της Γκόρνικ Λέτζνα με στόχο να κάνει καθοριστικό βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας της.

Μεγάλη ανάγκη για νίκη η Ομπραντόιρο

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ από όπου ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τη νίκη της Ομπραντόριο κόντρα στη Μούρθια σε απόδοση 2.05. Το 2016 η Ομπραντόιρο έχει κάνει εντελώς άχρηστη πορεία και με μόλις δύο νίκες σε 15 αγώνες έχει μείνει πια μόνη προτελευταία με 7-21 σε απόσταση δύο νικών από την ουραγό Χιπουσκόα που δεν θα σωθεί ποτέ και απόσταση μίας νίκης πια από την Εστουντιάντες που διατηρεί 8-20. Την προηγούμενη Κυριακή η Ομπραντόιρο είχε την ευκαιρία να σωθεί ουσιαστικά με την δεύτερη νίκη επί της Εστουντιάντες αφού θα έπαιρνε διαφορά δύο νικών, τώρα μένει μόνο με το θετικό ότι σε ισοβαθμία επικρατεί λόγω του 73-71 υπέρ για τον πρώτο γύρο και το 71-70 της προηγούμενης εβδομάδας. Η μεγάλη ατυχία της Ομπραντόιρο ήταν οι πολλοί τραυματισμοί που πρώτου σκόρερ της λίγκας Βασίνσκι ο οποίος για πολλές εβδομάδες έπαιζε περιορισμένο χρόνο μέχρι που μπήκε χειρουργείο και χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν. Για την ενίσχυση της ομάδας έγιναν οι προσθήκες του Αυστραλού Μάριτς και του Ρώσου Κολέσνικοφ και οι δύο, μετά το ντεμπούτο τους που ήταν μέτριοι φυσιολογικά, ήταν καλοί στον αγώνα με την Εστουντιάντες με 9 πόντους και 8 ριμπάουντ για τον Μάριτς, 11 πόντους για τον Κολέσνικοφ. Η Μούρθια παλεύει για τα πλέι-οφ και θα έχει έξι «καυτές» αγωνιστικές μπροστά της με πρόγραμμα μέτριας δυσκολίας αφού μόνο την Βαλένθια υποδέχεται από τις ομάδες της τετράδας. Η ομάδα του Κατσικάρη δεν είναι πολύ καλή εκτός έδρας με 4-10 ενώ η Ομπραντόιρο εντός έχει τις έξι από τις επτά νίκες. Βάσει κινήτρου και καλών εμφανίσεων τα τελευταία δύο παιχνίδια της Ομπραντόιρο, με Σαραγόσα εκτός, με Εστουντιάντες εκτός, επιλέξαμε τη νίκη της γηπεδούχου σε τιμες outsider.

Συνεχίζουμε από Ελλάδα με το Under 146 πόντους στον αγώνα Κηφισιά – Άρης σε απόδοση 1.90. Στην Κηφισιά η τοπική ομάδα υποδέχεται σήμερα το απόγευμα τον Άρη με στόχο τη νίκη ώστε να επιμηκύνει τη σειρά σε τρίτο ματς όπου θα τα δώσει όλα για την πρόκριση. Βέβαια το φαβορί της σειράς ήταν και είναι ο Άρης ο οποίος έχει δείξει σπουδαία σταθερότητα όλη τη σεζόν και δεν θέλει να πάει σε τρίτο ματς με την Κηφισιά. Πριν 40 μέρες περίπου οι ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο ίδιο γήπεδο και ο Άρης νίκησε 65-67 κάνοντας ανατροπή στα τελευταία δευτερόλεπτα. Με την ίδια «συνταγή» θα αγωνιστεί και σήμερα που βασίζεται στην πολύ σκληρή άμυνα, μια άμυνα που έφερε όλες τις επιτυχίες που είχε φέτος σε Ελλάδα και Eurocup. Το όριο της αγοράς Under/Over προσφέρεται σήμερα σε μικρότερο όριο από εκείνο του πρώτου αγώνα λόγω του 78-60 όμως ξανά το Under είναι η σοφότερη επιλογή αφού δεν θα αλλάξουν πολλά. Επιλογή το Under 146 για ένα ζεύγος που ενδέχεται καμία ομάδα να μην ξεπεράσει τυς 70 πόντους.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE