ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΡΟΤΣΑ

Ρότσα: «Θα γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο «Σέμπα» θα γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού, καθώς πλέον έχει όλα τα προσόντα.

Ρότσα: «Θα γίνει ηγέτης του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News» σχετικά:

το αν ο Λέτο μπορεί να γίνει ηγέτης: «Ναι, ο Λέτο διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, το πιστεύω 100% αυτό. Έχει ωριμάσει, είναι πιο σοβαρός και καθοριστικός στο παιχνίδι του, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πότε. Και είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος, αφού θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και θα ξεκινήσει έτσι τη σεζόν από πολύ καλύτερη βάση»

τις συμβουλές του στον «Σέμπα»: «Κάθε ημέρα τον συμβουλεύω. Το βασικό που του τονίζω είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Και να προσέχει τον εαυτό του φυσικά, που είναι πολλά πράγματα μαζί, καλή ζωή, διατροφή, τα πάντα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως μετά τον σοβαρό του τραυματισμό άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, σαν να γνωρίζω έναν δεύτερο Λέτο, πιο σοβαρό, συνειδητοποιημένο, κοινωνικό, έναν άλλον άνθρωπο. Και να μου το θυμηθείτε, αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και δεν έχει φυσικά τους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει σπουδαία πράγματα από εκείνον στον μέλλον». 

 τον Λούκας Βιγιαφάνιες: «Πολύ καλά πιστεύω θα πάει και ο Λούκας, έχει ποιότητα, είναι μαχητής, είναι τεχνίτης, στοιχεία που σιγά-σιγά θα βγαίνουν στο γήπεδο. Γενικά ο κόσμος της ομάδας αγαπάει πολύ τους Αργεντινούς και εκείνοι κάνουν τα πάντα για να το ανταποδώσουν»

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...