ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φτάνει τις 100 ο Γκιστ (Pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ, με την συμμετοχή του στην αυριανή αναμέτρηση με τον Κολοσσό, φτάνει τις 100 στην BASKET League ΣΚΡΑΤΣ και γίνεται ο 8ος «πράσινος» ξένος , που το καταφέρνει αυτό.

Φτάνει τις 100 ο Γκιστ (Pic)

Ο Τζέιμς Γκιστ αναμένεται να δώσει κανονικά «το παρών» στην αυριανή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο Τζέιμς Γκιστ θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στην BASKET League ΣΚΡΑΤΣ και έτσι αναμένεται να γίνει ο 8ος «πράσινος» ξένος, που πιάνει τριψήφιο αριθμό συμμετοχών.

Gist

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.