ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Με ήττα έκλεισε η σεζόν

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού, γνώρισαν την εντός έδρας ήττα με 3-2 από τον Παναιτωλικό, στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Με ήττα έκλεισε η σεζόν

Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι «μικροί» δεν κατάφεραν να κλείσουν τη σεζόν όπως θα ήθελαν, γνωρίζοντας στο «Γ. Καλαφάτης» την ήττα, στην τελευταία αναμέτρηση της σεζόν, για το Πρωτάθλημα Υποδομών Super League Novasports K20.

Το ματς

Η ομάδα του Παναιτωλικού ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μετά από 27 λεπτά αγώνα, κατάφερε και άνοιξε το σκορ με τον Μωραϊτη να κάνει την κεφαλιά για το 0-1.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κουντουριώτη να σκοράρει από κοντά, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά το σουτ του Λάμπρου.

Ίδιο σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Αγρινίου να φτάνει σε νέο γκολ, μετά από 8 λεπτά. Συγκεκριμένα, στο 53ο λεπτό ο Μωραϊτης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έβαλε τον Παναιτωλικό και πάλι μπροστά.

ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÍÅÏÉ)

Το 1-3, έγινε στο 68′ με τον Κοντογιάννη να σκοράρει μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Το «τριφύλλι» το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει σε 2-3 στο 85′ με τον Μπουζούκη.

ΣΚΟΡΕΡ: 38’ Κουντουριώτης, 85’ Μπουζούκης / 27’-53’ Μωραΐτης, 68’ Κοντογιάννης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βασίλας, Βαλμάς, Θεοχάρης, Ανδρέου, Σερβιλάκης (60’ Μαυρομάτης), Μίγγος, Αγγελόπουλος Γ. (60’ Αγγελόπουλος Β.), Στάικος, Μπουζούκης, Κουντουριώτης (60’ Χατζηγιοβάννης), Λάμπρου.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κουσιάδης, Πριόνας, Τασιούλης, Σάντο, Μαλής, Κοντογιάννης Γιώ., Κοντογιάννης Για., Γιαννιώτης, Μωραΐτης, Καράι Φα, Παράς. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Βακράκος, Βασιλάρης και Νταλακούρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE