Μπάσκετ

Το πρώτο βήμα…. στην επιστροφή Πεδουλάκη

Το πρώτο βήμα…. στην επιστροφή Πεδουλάκη

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι oφ, θέλει να κάνει σήμερα ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, στην επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στον «πράσινο» πάγκο.

Ο αποκλεισμός από τη Λαμποράλ, η απομάκρυνση του Σάσα Τζόρτζεβιτς και η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στην τεχνική ηγεσία, απασχόλησαν τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες, αλλά πλέον μπαίνουμε σε ρυθμούς πλέι οφ και η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά.

Ο «Άρτζι» σε μόλις τέσσερις προπονήσεις, προσπάθησε να βάλει τις δικές του «πινελιές» στην ομάδα, χωρίς να αλλάξει σε πολύ μεγάλο βαθμό τα πράγματα, αλλά το σίγουρο είναι πως το «τριφύλλι» θα δείξει άλλο πρόσωπο σήμερα, στην αναμέτρηση απέναντι στην ομάδα της Ρόδου.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό παιχνίδι τον Γιώργο Παπαγιάννη, ενώ στη δωδεκάδα θα βρίσκεται μετά από αρκετούς μήνες, όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Παππάς, που επέστρεψε στην ομάδα μετά την απομάκρυνση Τζόρτζεβιτς.

Στα θετικά, υπολογίζεται και η επιστροφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου που χθές προπονήθηκε κανονικά και θα βοηθήσει σήμερα την ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version