ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

ΤΩΡΑ ο Παππάς είναι ΚΑΛΑ

Σε μία άτονη αθλητικά μέρα, υπήρξε το ματς του Παναθηναϊκού με τον Κολοσσό για να μας προσελκύσει το ενδιαφέρον. Τα κατάφερε μία χαρά και δεν αναφερόμαστε σε αυτό καθ' αυτό το αγωνιστικό μέρος...

ΤΩΡΑ ο Παππάς είναι ΚΑΛΑ

Ούτε στο ντεμπούτο του Αργύρη Πεδουλάκη: κόντρα σε μία υποδεέστερη ομάδα, όπως οι Ροδίτες, δεν μπορείς να βγάλεις ουσιαστικά συμπεράσματα και μάλιστα για έναν προπονητή, που είναι δεν είναι μία εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος γίνεται για τον Νίκο Παππά, ο οποίος επέστρεψε στα παρκέ, μετά από περιθωριοποίηση τριών μηνών. Η ιστορία με τον 26χρονο γκαρντ είναι λίγο, πολύ γνωστή. Οι σχέσεις του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς μόνο καλές δεν ήταν, μάλιστα ο Σέρβος προπονητής σε συνέντευξή του στην NOVA είχε πει ότι μέχρι το καλοκαίρι ο Παππάς θα είναι στα πιτς.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.