ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θέλει Κούζμιτς η Μάλαγα

Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα αποφασίσει η Μάλαγα αν θα κάνει πρόταση συνεργασίας στον Όγκνιεν Κούζμιτς.

Θέλει Κούζμιτς η Μάλαγα

Οι Ισπανοί, μετά τη λύση της συνεργασίας του Σέρβου με τον Παναθηναϊκός, εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του και δεν αποκλείεται και μέσα στην εβδομάδα να έχει ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «laopiniondemalaga.es», οι άνθρωποι της Μάλαγα έχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για τον Κούζμιτς και πλέον είναι καθαρά στα χέρια των Ισπανών, το αν θα προτείνουν συμβόλαιο ή όχι στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Η Μάλαγα, όπως αναφέρει και το δημοσίευμα, ήθελε τον παίκτη από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το υψηλό συμβόλαιο που ζητούσε μετά τον ερχομό του από το NBA, δεν έφερε τη συνεργασία των δύο πλευρών, με τον Κούζμιτς να καταλήγει τελικά στο «τριφύλλι».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.665 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα θετικά, το γεγονός πως ο Σέρβος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στην ισπανική ομάδα, καθώς εκεί βρέθηκε τη διετία 2011-2013 και όπως φαίνεται ο ίδιος επιθυμεί την επιστροφή του στην ομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.