ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τους θέλει στην Ομόνοια

«Ματιές» Νταμπίζα σε Νάνο, Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή

Το μεταγραφικό σχεδιασμό της Ομόνοιας έχει ξεκινήσει ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας και στη λίστα του, υπάρχουν τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

«Ματιές» Νταμπίζα σε Νάνο, Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή

Η περίπτωση του Ισπανού μπακ γράφτηκε και σε Κυπριακά ΜΜΕ και σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ΣΠΟΡ fm Κύπρου, έχει περίοπτη θέση στη λίστα του Έλληνα πρώην τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού».

Ο Νάνο στον Παναθηναϊκό ήρθε κατόπιν εισήγησης του Νίκου Νταμπίζα σε συνεργασία με τον Βασίλη Τσιάρτα και τώρα, επιθυμεί να τον πάρει στην Ομόνοια, αλλά την παρούσα φάση ο Ισπανός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2017 με το «τριφύλλι».

Παράλληλα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sportday» (κυκλοφόρησε σε ηλεκτρονική μορφή), στη λίστα του Νταμπίζα για την ομάδα της Λευκωσίας, υπάρχουν άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον Παναθηναϊκό και αυτοί είναι οι Στάθης Ταυλαρίδης και Γιώργος Κουτρουμπής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αλλά τα πάντα θα κριθούν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, εκεί όπου θα τεθούν όλα τα θέματα και θα γίνει η ανάλυση του αγωνιστικού πλάνου της ομάδας για τη νέα σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.