ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοιτάζει για NBA o Ραντούλιτσα (Pics)

Σύμφωνα με όσα έγραψε στο twitter ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τζεφ Γκούντμαν, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα θα ψαχτεί το καλοκαίρι για ομάδα στο NBA.

Κοιτάζει για NBA o Ραντούλιτσα (Pics)

Σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερα στα «τιτιβίσματά» του, ο Τζεφ Γκούτμαν ο οποίος εργάζεται στο ESPN, ο θηριώδης Σέρβος σέντερ του Παναθηναϊκού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με συγκεκριμένη εταιρία μάνατζμεντ, προκειμένου μέσω αυτής, να μπορέσει να ξεκινήσει επαφές και διαπραγματεύσεις με ομάδες από το NBA.

Ωστόσο, ο Σέρβος σέντερ που ήταν προσωπική επιλογή του Σάσα Τζόρτζεβιτς το περασμένο καλοκαίρι, έχει γι’ ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στο οποίο υπάρχει buy out για το NBA. Κάτι που κάνει τον Ραντούλιτσα να αισιοδοξεί πως θα βρεθεί άκρη από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.