ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Summer Camp της «πράσινης» ακαδημίας στο Λίβανο!

H Aκαδημία Μπάσκετ του Παναθηναϊκού Α.Ο. διευρύνει τους ορίζοντές της και αυτό το καλοκαίρι.

Summer Camp της «πράσινης» ακαδημίας στο Λίβανο!

Σε συνεργασία με την εταιρεία WYSE, θα μεταδώσει το πρόγραμμα της σε καλοκαιρινό camp καλαθοσφαίρισης που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβανο.

Συγκεκριμένα, οι προπονητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. Κώστας Παπαδόπουλος, Ηλίας Αρχιμανδρίτης και Θάνος Κωνσταντόπουλος, θα βρεθούν στη Βηρυτό από τις 15 έως τις 27 Αυγούστου, όπου θα επιβλέψουν και θα προπονήσουν παιδιά ηλικίας 12 έως 18 ετών στο camp που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «President Camille Chamoun».

IMG-20160423-WA0000

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ