ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Όχι» σε Πανιώνιο από Ταυλαρίδη

Αρνητική ήταν η απάντηση του Στάθη Ταυλαρίδη, σε κρούση που δέχτηκε από την ομάδα του Πανιωνίου.

«Όχι» σε Πανιώνιο από Ταυλαρίδη

Παρά τα 36 του χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχει χάσει την θέση του στην «πράσινη» ενδεκάδα, ο Στάθης Ταυλαρίδης συνεχίζει να κεντρίζει το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την εφημερίδα «GOAL», ο Πανιώνιος προσέγγισε τον αμυντικό των «πρασίνων» και τον ρώτησε αν θα τον ενδιέφερε τη νέα περίοδο να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη, με δέλεαρ τη φανέλα βασικού.

Από την πλευρά του Έλληνας αμυντικός, αφού ευχαρίστησε για την πρόταση, αρνήθηκε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταυλαρίδης έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι του 2017 και θέλει να το εξαντλήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.