ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Πεδουλάκης: «Να βελτιωθούμε στο διάβασμα του αντιπάλου»

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ακόμα δουλειά στο «διάβασμα» του παιχνιδιού του αντιπάλου, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Πεδουλάκης: «Να βελτιωθούμε στο διάβασμα του αντιπάλου»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Κολοσσού και την πρόκριση στην ημιτελική φάση, τόνισε σε δηλώσεις του, πως το «τριφύλλι» έχει… δουλειά μπροστά του, ενώ στάθηκε στη διάθεση των παικτών του στο Β΄μέρος.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει για να δούμε τα λάθη μας. Η Ρόδος έπαιξε αυτοματοποιημένα και ήταν εύστοχοι στο σουτ τριών πόντων. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια και αυτό είναι λογικό, αφού δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι παίζει η αντίπαλη ομάδα.

Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Υπάρχει και το θετικό ότι προσπαθήσαμε να πασάρουμε την μπάλα και είχαμε 21 ασίστ με 8 λάθη. Αυτό δείχνει τη διάθεση των παιδιών να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Καλή συνέχεια στη Ρόδο και στον Άρη Λυκογιάννη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.490 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.