ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΙΟΥ ΟΥΙΛΙΑΜΣ

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς επισήμανε ότι θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό αλλά πρόσθεσε ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις.

«Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς, μίλησε στο «GOAL» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό αλλά και στο NBA.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαστε ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Δεν μπορώ να πάω τόσο μακριά από τώρα και να πω τι θα γίνει στο τέλος»

Για το τι θέλει εκείνος:  «Φυσικά θέλω να μείνω! Είναι η πρώτη φορά που παίζω Ευρώπη, μου αρέσει εδώ και οι οπαδοί μας είναι απίστευτοι».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.925 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οσο για το δίλημμα «Παναθηναϊκός ή ΝΒΑ»: «Δεν είναι δίλημμα. Θέλω να παίξω εδώ, μου αρέσει εδώ»!

Ενώ κλείνοντας τόνισε: «Ο μάνατζέρ μου είναι σε διαπραγματεύσεις κι εγώ αυτό που πρέπει να κάνω τώρα είναι να επικεντρωθώ στο μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.