ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει Κουτρουμπή ο «Στράμα»!

Ο Γιώργος Κουτρουμπής μπορεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της Ομόνοιας, με τον Αντρέα Στραματσόνι να θέλει να τον κρατήσει στον Παναθηναϊκό.

Θέλει Κουτρουμπή ο «Στράμα»!

Στο στόχαστρο του Νίκου Νταμπίζα και της Ομόνοιας φαίνεται να βρίσκεται ο Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Κουτρουμπής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Αντρέα Στραματσόνι και συνάμα ο Παναθηναϊκός φαίνεται να θέλει να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή και για την επόμενη σεζόν.

Για τον Ιταλό, ο Γιώργος Κουτρουμπής μπορεί να βοηθήσει το «τριφύλλι», αν σκεφτεί κανείς ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε διάφορες θέσεις.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.