ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΖΕΡΟΥΣ

«Παναθηναϊκός για Ντοντό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Αζερμπαϊτζάν, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για τον Ντοντό της Γκαμπάλα, ο οποίος «πλήγωσε» τους «πράσινους» το προηγούμενο καλοκαίρι.

«Παναθηναϊκός για Ντοντό»

Ο Ντοντό λοιπόν είναι ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος το προηγούμενο καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον προηγούμενο Αύγουστο είχε «πληγώσει» δύο φορές τον Παναθηναϊκό. Τώρα και σύμφωνα με τους Αζέρους ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του στην Γκαμπάλα.

Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής, έχει τσακωθεί με τον προπονητή του και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει κάτι τέτοιο αλλά αρνητικό για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι  ο Ντοντό δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και έτσι ο Βραζιλιάνος επιθετικός πιάνει θέση ξένου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE