ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΧΘΕΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΝΟΗ

«Έφυγε» ο Όσκαρ Αλβαρέζ!

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Όσκαρ Αλβαρέζ και ένας από τους καλύτερους ξένους που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή.

«Έφυγε» ο Όσκαρ Αλβαρέζ!

Ο Αλβαρέζ γεννήθηκε στην Αργεντινή στις 25 Μαΐου 1948 και είχε έρθει στη χώρα μας το 1972 για να παίξει στον ΠΑΣ Γιάννινα και από το 1976 έως και το 1980 αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα.

Με τον Παναθηναϊκό πέτυχε αρκετά τέρματα και ήταν ένας από τους καλύτερους επιθετικούς εκείνης της εποχής. Την άσχημη είδηση του θανάτου ανακοίνωσε εχθές ο γιος του μέσω Facebook.

Ο 68χρονος για να αγωνιστεί στην Ελλάδα είχε αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.267 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στον Παναθηναϊκό από το 1976 μέχρι το 1980 άφησε το όνομα του χαραγμένο βοηθώντας με τα γκολ του να κατακτήσει τους μοναδικούς τίτλους της καριέρας του που ήταν ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο και ένα Βαλκανικό (όλα το 1977). Αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό το 1980 έχοντας σημειώσει 57 γκολ στο πρωτάθλημα και τότε βρέθηκε στην 7η θέση των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.