ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Σαν σήμερα: Ο Μπόμπαν σόκαρε την Ελλάδα… (pics & vid)

Πριν από 23 χρόνια, στις 28 Απριλίου του 1993, συνέβη ένα από τα πιο τραγικά περιστατικά στα παρκέ των ελληνικών γηπέδων, καθώς ο εκνευρισμένος Μπόμπαν Γιάνκοβιτς λόγω μιας απόφασης των διαιτητών σε αγώνα play-off ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό, χτύπησε με δύναμη το κεφάλι του στην μπασκέτα του κλειστού της Νέας Σμύρνης και μετά από πολύ μεγάλη μάχη, πρώτα απ' όλα για να μείνει στη ζωή, έμεινε παράλυτος μην καταφέρνοντας να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Σαν σήμερα: Ο Μπόμπαν σόκαρε την Ελλάδα... (pics & vid)

Σεζόν 1992-1993, πρωτάθλημα Α1 μπάσκετ και στην ημιτελική σειρά των play-off Παναθηναϊκός και Πανιώνιος συγκρούονται για μια θέση στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Στο τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε ματς της σειράς στη Νέα Σμύρνη στις 28 Απριλίου, απομένουν περίπου 6’30” για τη λήξη του αγώνα και ο Παναθηναϊκός προηγείται με 56-50, με τους σφυγμούς, όπως είναι φυσικό να «χτυπούν» κόκκινο.

Ολο το θέμα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE