ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σε τελικούς οι καταδύτες του «τριφυλλιού» στη Δρέσδη!

Πολύ καλή παρουσία από τους καταδύτες του Παναθηναϊκού σε σπουδαίο διεθνές meeting στη Δρέσδη (21-24/4

Σε τελικούς οι καταδύτες του «τριφυλλιού» στη Δρέσδη!

Επέστρεψαν από το σπουδαίο διεθνές meeting στη Δρέσδη (21-24/4), για τις Κατηγορίες Α’ και Β’, οι καταδύτες του Παναθηναϊκού, Δημήτρης και Νίκος Μόλβαλης και Θάνος Τσιρίκος, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές επιδόσεις, με συμμετοχή σε  τελικούς.

Αρχικά, στον τελικό των 3μ. Τραμπολίνο Κατηγορίας Α’, ο Τσιρίκος κατέκτησε την 8η θέση με 380.65 βαθμούς.

Στα 3μ. Συγχρονισμένων, ο Δημήτρης Μόλβαλης, με τον αθλητή Κωνσταντίνο Κουτσιούμπη κατέλαβαν την 11η θέση, συγκεντρώνοντας συνολικά 229.50 βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον, ο Δημήτρης Μόλβαλης κατετάγη 16ος στο 1μ. Τραμπολίνο με 406.80 βαθμούς και ο Νίκος Μόλβαλης τερμάτισε στην 19η θέση στα 3μ. Τραμπολίνο με 455.25 βαθμούς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...