ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ο Χριστόπουλος στο διεθνή αγώνα του Βελιγραδίου

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Βασίλης Χριστόπουλος, με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, που συμμετείχε στον διεθνή αγώνα «Beograd-Banjia Luka».

Ο Χριστόπουλος στο διεθνή αγώνα του Βελιγραδίου

Ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού, Παναγιώτης Χριστόπουλος βρέθηκε στο Βελιγράδι (23-24/4),με την αποστολή της Εθνικής ομάδας, που συμμετείχε στον διεθνή αγώνα “Beograd-Banjia Luka” κατηγορίας UCI 1.2, στον οποίο πήραν μέρος 120 ποδηλάτες.

Παράλληλα, η Ελλάδα συγκέντρωσε βαθμούς UCI, τους οποίους χρειαζόμαστε για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Κατάρ. Ο 20χρονος αθλητής του Τριφυλλιού κατάφερε και τις δύο ημέρες να είναι σε μαζικό τερματισμό,βοηθώντας όσο περισσότερο μπορούσε τους σπρίντερ της Εθνικής, όπως και τα υπόλοιπα μέλη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.113 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

http://www.uci.ch/road/results/

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...