ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ

«Μίλησε η καρδιά μου»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ήταν μία συναισθηματική επιλογή.

«Μίλησε η καρδιά μου»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκού αλλά και σε διάφορα ζητήματα που αφορούν το «τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα «Πράσινη» σχετικά με:

την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είχα απόλυτη εικόνα της ομάδας, είχα παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια και έβλεπα. Ήξερα πως ο τρόπος που λειτουργούσε η ομάδα είναι ένα μοντέλο μακριά από αυτό που δουλεύω. Είχα να διαλέξω ανάμεσα στο δρόμο της λογικής και της καρδιάς και επέλεξα τον δεύτερο. Ένιωσα πως είμαστε σε μια διαδικασία επιστράτευσης. Μας έχει προσφέρει πολλά αυτός ο σύλλογος και μας χρειάζεται, άρα είμαστε εδώ. Και στα καλά και στα κακά, και στα εύκολα και στα δύσκολα».

τις αλλαγές στην ομάδα: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα κι εγώ δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Δεν μπορείς να αλλάξεις πολλά πράγματα μέσα σε λίγες μέρες. Τα plays δεν μπορείς να τα αλλάξεις Μάη μήνα, θα μπερδευτούν τα παιδιά. Βασικά πράγματα αλλάζεις. Μαγικά δεν γίνονται, αυτά δεν υπάρχουν. Υπάρχει ένας δρόμος και όλα γίνονται μέσα από δουλειά και εκμάθηση. Προέκυψαν και δύο τραυματισμοί, του Βλάντο και του Γιώργου, που κάνουν τα πράγματα χειρότερα».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 44.404 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

τις προτεραιότητές του: «Το βασικό ζητούμενο είναι να λειτουργούμε όλοι σαν ομάδα και μετά ως άτομα. Να δουλεύουμε χωρίς την μπάλα ως ομάδα, να κινούμαστε σωστά και να έχουμε σωστές αποστάσεις. Να διαβάζουμε καλύτερα το παιχνίδι και τις αδυναμίες του αντιπάλου. Αυτοί είναι οι δύο βασικοί κανόνες. Αυτό θέλει μήνες για να γίνει συνείδηση μέσα από την επανάληψη των προπονήσεων. Κάποια παιδιά έχουν την εμπειρία να το κάνουν, κάποια όμως όχι. Το ευχάριστο είναι πως έχουμε πολύ καλά παιδιά στα αποδυτήρια».

το αν επανέφερε Αλβέρτη-Τσαρτσαρή με σκοπό τη συσπείρωση: «Διαφωνώ με τον όρο συσπείρωσης. Δεν είναι συσπείρωση. Είναι καθαρά θέμα παράδοσης. Αυτοί ξέρουν το πρόβλημα, αυτοί ξέρουν το δρόμο για να καταφέρει να βρει ξανά το DNA του ο Παναθηναϊκός. Τι είναι αυτό το περιβόητο DNA; Σοβαρότητα, σκληρότητα και μπασκετική νοημοσύνη. Αυτοί γνωρίζουν το δρόμο και μπορούν να βοηθήσουν να επανέλθουμε».

τα καλά λόγια από τους παίκτες που συνεργάστηκε: «Γι’ αυτά τα παιδιά πολλές φορές μπαίνω στη θέση του δασκάλου και για τον δάσκαλο έχει σημασία τι λένε οι μαθητές του. Αυτοί ξέρουν, μόνο αυτοί γνωρίζουν αν ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους κατάφερε να τους βοηθήσει να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι και αθλητές. Αυτό μένει».

την προώθηση του Γκιστ σε θέση σέντερ: «Είναι ανάγκη, δεν είναι επιλογή ή σχέδιο. Είναι καθαρή ανάγκη. Μετά τον τραυματισμό του Παπαγιάννη, την αποχώρηση του Κούζμιτς και την απειρία του Χάντερ χρειαζόμαστε βοήθεια στο ‘5’».

την επικείμενη αποχώρηση του Διαμαντίδη: «Δεν θέλω να συζητήσω άλλο αυτό το θέμα, έχει γίνει ήδη πολλή κουβέντα. Είμαστε σε περίοδο playoffs και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό. Είμαι σίγουρος πως και ο ίδιος ο Μήτσος δεν θα ήθελε να πω κάτι αυτή την εποχή. Είναι ένας γεννημένος winner και θέλει να μιλάμε για το παιχνίδι. Μετά θα τα πούμε όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...