ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σισκάουσκας: «Αξέχαστο το F4 στην Αθήνα»

Ο Ραμούνας Σισκάουσκας, πρεσβευτής της Ευρωλίγκας, μέσα από το blog που διατηρεί, στο επίσημο σάϊτ της διοργάνωσης, αναφέρθηκε στο πρώτο του Final-4, στην Αθήνα το 2007, αλλά και σε αυτό του Βερολίνου, το ’09.

Σισκάουσκας: «Αξέχαστο το F4 στην Αθήνα»

Αναλυτικά:

«Επιστρέφω στο Βερολίνο, όπου η ομάδα μου, η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στον αγώνα του τίτλου το 2009, μετά από ένα σουτ μου που μπήκε και βγήκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Δε νομίζω, πάντως, πως θα είναι για μένα δύσκολο να επιστρέφω στο Βερολίνο. Έτσι είναι τα σπορ. Έχουμε άσχημες αναμνήσεις από το Βερολίνο, αλλά μπορείς να το δεις από δύο πλευρές. Θυμάμαι πως είχαμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο στον τελικό και χάναμε με 20 πόντους. Ξοδέψαμε τόση ενέργεια και κάναμε τα πάντα για να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί στο τέλος. 

Επειδή ήταν ένα σουτ που έκρινε τον τίτλο, οι αναμνήσεις μου είναι έντονες από αυτό. Φυσικά, πίστευα πως αυτό το σουτ θα μπει, όταν άφησα την μπάλα από τα χέρια μου. Χτύπησε το μπροστά μέρος της ρακέτας και μετά βγήκε έξω. Θυμάμαι τη στιγμή, αλλά δεν το σκέφτομαι πολύ. Πλέον απολαμβάνω τη ζωή και δεν το ξαναζώ».

Μάλιστα, ο Σισκάουσκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο Final Four του 2007 που διεξήχθη στην Αθήνα, όταν ο ίδιος ήταν παίκτης του Παναθηναϊκού. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πρώτο μου Final Four, στην Αθήνα το 2007, όταν μπήκαμε στο παρκέ και ο κόσμος του Παναθηναϊκού άρχισε να τραγουδά. Ήταν κάτι αξέχαστο».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.294 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.