ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, μέσω ανακοίνωσης του, ευχαριστεί θερμά τον επίτιμο πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο, για την οικονομική βοήθεια που έδωσε στο τμήμα της Άρσης Βαρών.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Ερασιτέχνη

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αχιλλέα Μακρόπουλο για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε στο τμήμα της Άρσης Βαρών του Τριφυλλιού, αποδεικνύοντας εμπράκτως για μία ακόμη φορά τη στήριξή του στον Όμιλο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.