ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αργύρης Πεδουλάκης

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Στο κακό πρόσωπο που εμφάνισε ο Παναθηναϊκός στο τέταρτο δεκάλεπτο, στάθηκε ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας»

Ο τεχνικός των «πρασίνων», δεν έμεινε ευχαριστημένος από το άναρχο μπάσκετ της ομάδας προς το τέλος του αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τη σπόντα του προς τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, τονίζοντας πως «μέχρι τώρα η ομάδα είχε συνηθίσει να μην διαβάζει και να μην κοιτάει τις λεπτομέρειες».

Παράλληλα, ο Πεδουλάκης αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Αδικήσαμε τον εαυτό μας. Είναι αυτό που λένε ότι πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι. Αυτό φάνηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο. Στο τρίτο δεκάλεπτο με την καλή άμυνα και τα μις ματς που διαβάσαμε χάρη στον Ραντούλιτσα πήραμε καλή διαφορά. Μετά παίξαμε πολύ άναρχο μπάσκετ, χωρίς μυαλό. 

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 45.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και το αμυντικό ριμπάουντ. Τα γκαρντ βοήθησαν να λύσουμε το δεύτερο πρόβλημα. Αλλάξαμε την άμυνα και αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον Άρη να σουτάρει καλά από μακριά. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά, πιο έξυπνα. Εώς τώρα είχαμε συνηθίσει να μην διαβάζουμε και να μην κοιτάμε τις λεπτομέρειες. Πρέπει να  μας γίνει μάθημα, με βιντεοθεραπεία για να δουν κάποια παιδιά που δεν το έχουν διδαχθεί για να μας γίνει συνήθεια. Στο τέλος έρχεται η κούραση, πέφτουν οι σφυγμοί και βγαίνει η συνήθεια.

Για τις αλλαγές που θέλει να κάνει στην ομάδα: «Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Χρειάζονται τρεις μήνες τουλάχιστον, αλλιώς δεν θα υπήρχε προετοιμασία το καλοκαίρι. Για να παίξουμε ειδικά το μπάσκετ που παίζαμε εμείς χρειάζεται χρόνος. Θέλουμε να βάλουμε κάποιος νόμους όπου θα υπακούσουν όλοι. Δεν είναι εύκολο, γιατί αν παίζεις με ένα συγκεκριμένο τρόπο δεν αλλάζει εύκολα. Κοιτάμε να βελτιώσουμε την ψυχολογία και  λίγο την τακτική. Ένα θέμα που έχει η ομάδα είναι η δύναμη και αυτό φανερώνεται στο ριμπάουντ και ειδικά στην Euroleague, όπου ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός. Μπορεί να έχουμε ταλέντο στο ανοικτό γήπεδο, αλλά αυτό έρχεται μέσω της άμυνας.  Στο τελευταίο πεντάλεπτο παίξαμε κακό μπάσκετ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.