ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός»

Ο Δημήτρης Πρίφτης, χαρακτήρισε ως δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού και αναφέρθηκε στους Ραντούλιτσα και Καλάθη, πριν μιλήσει για το ερχόμενο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Πρίφτης: «Δίκαια κέρδισε ο Παναθηναϊκός»

Ο τεχνικός του Άρη, τόνισε πως οι «πράσινοι» έπαιξαν αρκετά καλά και μίλησε για την προετοιμασία της ομάδας του, ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:  «Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και κέρδισε δίκαια, αλλά και εμείς θα έπρεπε να παίξουμε λίγο πιο έξυπνα για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας.

Έχουμε μια πάρα πολύ σοβαρή απώλεια στη ρακέτα και ο Παναθηναϊκός έναν πολύ ιδιαίτερο παίκτη. Τον Ραντούλιτσα που δημιούργησε πάρα πολλές καταστάσεις για την ομάδα του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.744 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός είχε σε πολύ καλό βράδυ και τον Καλάθη στο μακρινό σουτ, πήρε μια ξεκάθαρη διαφορά και τελείωσε το ματς.

Τώρα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και νε ετοιμαστούμε με σοβαρότητα για τον αγώνα της Παρασκευής». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.