ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΑΛΑΘΗΣ ΣΤΟ PANATHINAIKOS24.GR

«Βλέπω τον Διαμαντίδη και προσπαθώ να τα κάνω κι εγώ»!

Ο Νικ Καλάθης μίλησε στο Panathinaikos24.gr για το καλύτερο έως τώρα παιχνίδι του, τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και για το τι τον κάνει τόσο ομαδικό παίκτη.

«Βλέπω τον Διαμαντίδη και προσπαθώ να τα κάνω κι εγώ»!

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Παναθηναϊκού, στη νίκη του «τριφυλλιού» επί του Άρη με 85-79 στο ΟΑΚΑ, «άγγιξε» το τριπλ-νταμπλ καθώς σημείωσε 21 πόντους, μοίρασε 8 ασίστ και μάζεψε 6 ριμπάουντ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, βρίσκεται στην πρώτη θέση των ασίστ στην Basket League με 163, με τον Βασίλη Σπανούλη να ακολουθεί με 121.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Δύσκολη νίκη κόντρα στον Άρη, ωστόσο νίκη…

«Ναι, θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, ωστόσο πήραμε τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά στο πρώτο μέρος και στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ καλύτερα ενώ προς το τέλος της τέταρτης περιόδου αφεθήκαμε.»

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.061 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχες το καλύτερό σου ματς από την επιστροφή σου στον Παναθηναϊκό όπου «άγγιξες» το τριπλ-νταμπλ.

«Είχα πολύ καλά σουτ και πήρα ρυθμό από τα πρώτα εύστοχα σουτ και πιστεύω βοήθησα στο μομέντουμ της ομάδας.»

Είσαι στην πρώτη θέση της κατηγορίας ασίστ και σήμερα (σ.σ. χθες) μοίρασες 8 ασίστ.

 «Δουλειά μου είναι να είμαι πλέι μέικερ. Πάντα προσπαθώ να βρω την κατάλληλη πάσα για να σκοράρει κάποιος συμπαίκτης μου. Βλέπω τον Διαμαντίδη και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του αλλά και το πως δίνει την κατάλληλη πάσα και αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ. Αυτή είναι η δουλειά μου, να δημιουργώ τις κατάλληλες συνθήκες για τους συμπαίκτες μου, ώστε να σκοράρουν και κατά συνέπεια, η ομάδα να παίρνει νίκες.»

Όπως ανέφερες, ο Διαμαντίδης είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό σε οτιδήποτε. Αγωνίστηκε για 25 λεπτά και είχε μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι στα 36 του, λίγα λόγια για την  εμφάνισή του;

«Προφανώς μπορεί ακόμη να παίξει πολύ καλά (γέλια). Έχει ακόμη πολύ ενέργεια και πάρα πολύ καλά σουτ όπως πάντα. Έχει πολύ καλές του εμφανίσεις και όχι μόνο στο να σημειώνει πόντους, βοηθά πολύ σημαντικά την ομάδα όπως έχει κάνει σε όλη του την καριέρα. Είναι το σημείο κλειδί για τον Παναθηναϊκό και τον χρειαζόμαστε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια που θα έχουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.