ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βαζέχα: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Μπεργκ»

Ο Κριστόφ Βαζέχα, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αναφέρθηκε στον Μάρκους Μπεργκ, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν από τους καλύτερους φορ στην Ευρώπη.

Βαζέχα: «Από τους καλύτερους στην Ευρώπη ο Μπεργκ»

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, δε βλέπει φως…

Αναλυτικά όσα είπε ο Κριστόφ Βαζέχα:

Για τον Μάρκους Μπεργκ:

«Είναι από τους καλύτερους σέντερ φορ στην Ευρώπη. Ξεχωριστός ποδοσφαιριστής που σκοράρει, αλλά και δημιουργεί για τους συμπαίκτες του. Ο Παναθηναϊκός χωρίς αυτόν θα είχε μεγάλο πρόβλημα στην επίθεση».

Μπεργκ ή Βαζέχα; Ποιος είναι καλύτερος;

«Εννοείται ο Βαζέχα (με γέλια)… Κανείς προπονητής δεν θα έμπαινε σε σκέψεις. Και οι δύο μπαίνουν στη βασική ενδεκάδα. Αδύνατον να μείνει κάποιος στον πάγκο. Αναγκαστικά αλλάζεις το σύστημα και επιλέγεις 4-4-2…».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Λεβαντόφσκι:

«Έχει εξελιχθεί στον κορυφαίο σέντερ φορ παγκοσμίως. Στο ξεκίνημα της καριέρας του τον είχαμε παρακολουθήσει και προσπαθήσαμε να τον φέρουμε στον Παναθηναϊκό. Τότε ήμουν στο τμήμα σκάουτιγκ και βρεθήκαμε στην Πολωνία μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Κώστα Αντωνίου. Η Λεχ όμως ήθελε πολλά χρήματα…».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Δεν βλέπω καμία βελτίωση. Από τότε που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, ακούω συνεχώς ότι κάτι πρέπει να αλλάξει. Αλλά…».

Για τον Παναθηναϊκό:

«Γίνεται μία νέα προσπάθεια να εμφανίσει αξιόπιστη ομάδα. Ο Μπεργκ, ο Λέτο και οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο ενισχύουν την ομάδα που έχει δυνατότητες. Μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ…».

Για την Ομόνοια:

«Έχουμε φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και θα κάνουμε τα πάντα για να το κατακτήσουμε. Το ποδόσφαιρο στην Κύπρο έχει βελτιωθεί, το επίπεδο έχει ανέβει και η Ομόνοια πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια».

Για τη Λέστερ:

«Αυτά γίνονται μόνο στην Αγγλία. Εκεί το ποδόσφαιρο είναι σε άλλο επίπεδο. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο μία φορά. Είναι απίθανο να δούμε κάποια στιγμή Λέστερ στην Ελλάδα…».

Για τον Ρανιέρι:

«Η συμβολή του στο θρίαμβο της Λέστερ ήταν τεράστια. Για κάθε προπονητή είναι πιο εύκολο να πετύχει σε σύλλογο, έχοντας καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές του. Στην Εθνική ομάδα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μας βρήκε και σε μία δύσκολη περίοδο, με την αποχώρηση πολλών έμπειρων ποδοσφαιριστών».

Για την Εθνική Ελλάδας:

«Είναι μία νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Δεν θα είναι συνέχεια η Ελλάδα σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και EURO. Θα περάσουν αρκετά χρόνια για να ξαναδούμε ισχυρή Εθνική Ελλάδας…».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Η Ρεάλ προκρίθηκε χωρίς να απειληθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι έτοιμη για τον τελικό, το ίδιο όμως και η Ατλέτικο που έχει τη φιλοσοφία του προπονητή της. Παίζει δυνατά, πειθαρχημένα και πρεσάρει ασταμάτητα. Στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ φαβορί δεν υπάρχουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.