ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο μόνος «πλάβι» που απέμεινε

Θετικός –όπως πάντα επιθετικά- ο Ραντούλιτσα που καλείται να εκμεταλλευτεί τον όγκο του ΚΑΙ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο μόνος «πλάβι» που απέμεινε

Μπορεί να χλευάστηκε από κάποιους λόγω της γκάφας του στο 4ο δεκάλεπτο όταν ξανάδωσε άκοπα κατοχή στον Άρη πετώντας τη μπάλα εκτός γηπέδου, αλλά ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα ήταν ξανά θετικός.

Ο Σέρβος σέντερ (ο μοναδικός που απέμεινε μετά από ένα καλοκαίρι έντονου πλάβι χρώματος σε προπονητικό τιμ, παρκέ) ξεπέρασε τους 300 (304) πόντους στην Α1 ενώ σίγουρα ευχαρίστησε τον προπονητή του μοιράζοντας πέντε ασίστ που συνιστούν ατομικό ρεκόρ.

Η προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του ήταν οι τρεις τελικές πάσες στα εκτός έδρας παιχνίδια με Λαύριο, Κηφισιά και εντός έδρας με τον Άρη στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Αν διατηρηθεί φρέσκος στους τελικούς μπορεί να κάνει την διαφορά απέναντι σε Χάντερ, Ουόρικ και Αγραβάνηδες που είναι κομματάκι δύσκολο να τον σπρώξουν μακριά από την ρακέτα!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 46.961 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...