ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από το ζενίθ στο ναδίρ λόγω…δηλώσεων!

Την βραδιά που στεφόταν πρωταθλητής Ευρώπης ο Δήμος Ντικούδης ουσιαστικά σηματοδοτούσε το τέλος του απ’ τον Παναθηναϊκό!

Από το ζενίθ στο ναδίρ λόγω…δηλώσεων!

Διαβάσαμε τη συνέντευξη του Δήμου Ντικούδη στο SDNAαναφορικά με την επέτειο της κατάκτησης του 4ου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο ΟΑΚΑ (2007) και θυμηθήκαμε πως ο Θεσσαλός φόργουοντ σ’ εκείνο το τουρνουά πήγε την διαδρομή «παράδεισος-κόλαση» μέσα σ’ ελάχιστες ώρες.

Ο διεθνής άσος ήταν κομβικός στον ημιτελικό με την Ταουγκρές (καλύπτοντας ιδανικά το κενό του λαβωμένου Κώστα Τσαρτσαρή απέναντι σε αντίπαλο που τρόμαζε έχοντας στη φροντ-λάιν Σπλίτερ, Σκόλα) και θετικός στον τελικό με τους Μοσχοβίτες, πανηγυρίζοντας έξαλλα στο τέλος το πρώτο του ευρωπαϊκό συλλογικό πρωτάθλημα.

Η μέθη απ’ την πρωτιά και πιθανότατα η άγνοιά  (;) του τον οδήγησαν την ίδια ώρα που ο καμπανίτης έρρεε άφθονος στα αποδυτήρια του πρωταθλητή Ελλάδας να εκστομίσει συγχαρητήριες ατάκες και για την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ που 24 ώρες νωρίτερα είχε κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας απέναντι στον…Παναθηναϊκό, βάναυσο χτύπημα για το πρεστίζ του συλλόγου και την ψυχική υγεία των οπαδών του που τουλάχιστον γλυκάθηκαν από τα παιδιά του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Πάντως εκείνες οι δηλώσεις (που στηλιτεύτηκαν στα φόρα οπαδών και τον πράσινο Τύπο) ουσιαστικά αποτέλεσαν την αρχή του τέλος του Λαρισαίου από το τριφύλλι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.047 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.