ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΝΟΨΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εκτός Καλάθης-Παππάς

Χωρίς τους Νικ Καλάθη και Νίκο Παππά, ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενόψει του 3ου ημιτελικού με τον Άρη (9/5, 19:00, Αλεξάνδρειο).

Εκτός Καλάθης-Παππάς

Οι «πράσινοι» άρχισαν τη… μίνι προετοιμασία τους, για τη συνέχεια της ημιτελικής φάσης, με τον Αργύρη Πεδουλάκη, να στερείται τις υπηρεσίες των Καλάθη-Παππά. Ο πρώτος, έμεινε εκτός, λόγω ενός χτυπήματος που είχε στη δεξιά κνήμη, υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία ήταν «καθαρή» και θα επιστρέψει από αύριο.

Ο δεύτερος Νικόλας… της παρέας, έμεινε εκτός προπόνησης για λόγους ξεκούρασης, αφού μετά την τόσο μεγάλη αποχή, χρειάζεται ανάσες αλλά και χρόνο για να ξαναβρεί τη φυσική κατάσταση που απαιτείται. Αμφότεροι θα προπονηθούν κανονικά αύριο.

Υπενθυμίζεται, πως Γιάνκοβιτς και Παπαγιάννης, δε συμμετέχουν λόγω τραυματισμών και αμφότεροι δε θα ξαναπατήσουν παρκέ, για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.305 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.