ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασημένιο μετάλλιο η Διαμαντοπούλου!

Με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου από την Έλενα Διαμαντοπούλου και καλές εμφανίσεις ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα για ομάδα Τοξοβολίας του Παναθηναϊκού Α.Ο., στη συμμετοχή της στους αγώνες Τοξοβολίας που διοργανώνονται στην Σαλαμίνα το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου 2016.

Ασημένιο μετάλλιο η Διαμαντοπούλου!

Συγκεκριμένα:

2η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β (211-234) 445 – Αργυρό Μετάλλιο

4η ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Β (190-197) 387

15ος ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Α (287+240) 527

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 991 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

7ος ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΑΝΔΡΩΝ Β (230-223) 453

Ο αγώνας είναι συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, του Αθλητικού Συλλόγου Σαλαμίνας Τόξαρχος και του Δήμου Σαλαμίνας και είναι Ανοιχτού Χώρου Α΄ & Β΄ Αγωνιστικής κατηγορίας 2Χ70μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, 2Χ60μ. Εφήβων – Νεανίδων Ολυμπιακού τόξου, 2Χ50μ. Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων Σύνθετου τόξου & 2Χ30μ. Αναπτυξιακό Ανδρών – Γυναικών / Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών / Εφήβων – Νεανίδων, 2Χ40μ. Παίδων – Κορασίδων, 2Χ25μ. Παμπαίδων – Πανκορασίδων, 2Χ15μ. Παμπαίδων Β΄- Πανκορασίδων Β΄ Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου, και πραγματοποιείται στο Ανοιχτό Δημοτικό Στάδιο Αμπελακίων Δήμου Σαλαμίνας.

Αύριο Κυριακή αγωνίζονται οι αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο.:

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΝΔΡΩΝ 

ΧΑΙΡΙΣΤΑΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΛΙΟΥΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΞΟ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

ΔΟΥΚΑ ΑΝΝΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Προπονητής του Τριφυλλιού o Αλέξανδρος Παμβουξόγλου

 

 

 

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...