ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αυτό είναι το σχέδιο για τη νέα Λεωφόρο!

Το SDNA φέρνει στο φως λεπτομέρειες από το σχέδιο του Παναθηναϊκού για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Η αύξηση της χωρητικότητας, το κόστος του έργου και ποιοι επιφανείς Παναθηναϊκοί αναμένεται να συμβάλλουν.

Αυτό είναι το σχέδιο για τη νέα Λεωφόρο!

Ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια στον Παναθηναϊκό αποτελεί και το ζήτημα της ανακατασκευής του γηπέδου της Λεωφόρου ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει μία νέα δυναμική με μία μοντέρνα έδρα σε σχέση τουλάχιστον με τη σημερινή κατάσταση της Λεωφόρου. Και οι «πράσινοι» ετοιμάζονται να υλοποιήσουν άμεσα τα σχέδια για να ξεκινήσουν τα έργα στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Την προσεχή Δευτέρα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος θα προχωρήσει σε συνέντευξη Τύπου, όπου και θα παρουσιάσει το συνολικό πρότζεκτ για τα έργα και την ανακαίνιση της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.