ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παίρνουν «διπλό» Σασσουόλο και Ντούισμπουργκ

Οδεύοντας προς το τέλος των πρωταθλημάτων η αγωνία μεγαλώνει και οι στοιχηματικές ευκαιρίες πληθαίνουν.

Παίρνουν «διπλό» Σασσουόλο και Ντούισμπουργκ

Οδεύοντας προς το τέλος των πρωταθλημάτων η αγωνία μεγαλώνει και οι στοιχηματικές ευκαιρίες πληθαίνουν. Το σημερινό πρόγραμμα αγώνων περιλαμβάνει πλήθος συναρπαστικών αναμετρήσεων μεταξύ των οποίων οι αγώνες Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια και Τορίνο – Νάπολι.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να βρίσκετε καθημερινά τα προγνωστικά μας στην κατηγορία στοίχημα προβλέψεις και να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα αποτελέσματα στο Πάμε Στοίχημα.

Προβάδισμα η Σασσουόλο

Αρχίζουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι το «διπλό» της Σασσουόλο κόντρα στη Φροζινόνε σε απόδοση 2.00. Ζωντανό παραμένει το όνειρο κατάκτησης της έκτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα για τη Σασουόλο, που υπό προϋποθέσεις θα οδηγήσει στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει η Μίλαν να ηττηθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας με αντίπαλο τη Γιουβέντους. Αήττητοι παραμένουν οι «νεροβέρντι» στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές που έδωσαν για την ίδια διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τη Σαμπντόρια (0-0 εντός έδρας), ενώ επικράτησαν των Τορίνο (3-1 εκτός έδρας) και Ελλάς Βερόνα (1-0 εντός έδρας). Κόντρα στην τελευταία την προηγούμενη βδομάδα το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πελεγκρίνι στο 58’. Τρεις νίκες και δύο ήττες είναι ο απολογισμός της Σασουόλο στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε goal-goal. «Η αναμέτρηση με αντίπαλο τη Φροζινόνε είναι καθοριστική για την πορεία μας», υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής της Σασουόλο, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, καθώς θα αγωνιστούμε σε μία καυτή ατμόσφαιρα. Θέλουμε να κερδίσουμε τις δύο τελευταίες αναμετρήσεις μας».

Στο 2.20 η νίκη της Ντούισμπουργκ

Από τη Β’ Γερμανίας επιλέγουμε το «διπλό» της Ντούισμπουργκ σε απόδοση 2.20. Τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα πανηγύρισε η Ντούισμπουργκ, η οποία συνεχίζει τη μάχη για αποφυγή του υποβιβασμού στη χαμηλότερη κατηγορία ποδοσφαίρου της χώρας. Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και οι «ζέβρες» συγκέντρωσαν συνολικά 28 βαθμούς, έναν λιγότερο από τις Φρανκφούρτη και Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά και τη ζώνη ασφαλείας. Το συγκρότημα του Γκρούεφ επικράτησε των Νυρεμβέργη (2-1 εκτός έδρας), Μόναχο 1860 (2-1 εντός έδρας) και Φορτούνα Ντίσελντορφ (2-1 εντός έδρας), ενώ παράλληλα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της πρωτοπόρου Φράιμπουργκ (3-0 εκτός έδρας). Την προηγούμενη βδομάδα κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ονουέγκμπου ένα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ομπίνα ήταν αυτός που στο 58’ διπλασίασε τα τέρματά τους, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Πογιάνμπαλο σκόραρε για τους φιλοξενούμενους το γκολ της τιμής, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα είναι ο απολογισμός της Ντούισμπουργκ στις έξι τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε για την ίδια διοργάνωση. Στις δύο σημειώθηκε no-goal, ενώ στις τρεις σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Δε χάνει η Σαουθάμπτον

Από την Πρέμιερ Λιγκ επιλέγουμε το Χ2 της Σαουθάμπτον κόντρα στην Τότεναμ σε απόδοση 1.95. Η Σαουθάμπτον, από την πλευρά της, βρίσκεται σε κατάσταση φόρμας και θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με σημερινή νίκη ανεβαίνει στην 6η θέση προσπερνώντας τη Γουέστ Χαμ και διατηρεί ή διευρύνει το +2 από τη Λίβερπουλ. Βέβαια, οι Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ έχουν από ένα ματς λιγότερο. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία συνθέτουν το σερί για τους «άγιους» στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές, με την ομάδα να έχει σκοράρει 12 γκολ σε αυτό το καρέ αγώνων. Σε ευρύτερο πλαίσιο, μετρά μόλις μία ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (5-2-1), ενώ έχει ηττηθεί μόλις στις δύο από τις οκτώ τελευταίες εξόδους της για την Πρέμιερσιπ. Χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα οι «άγιοι» στο σημερινό ματς, με τον Γκρατσιάνο Πελέ να επιστρέφει πιθανότατα στη 18άδα (χωρίς, όμως, να είναι σίγουρη η παρουσία του στο αρχικό σχήμα). Ο Ιταλός επιθετικός είχε μείνει εκτός 18άδας στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τη Μάντσεστερ Σίτι, λόγω χαμηλών επιδόσεων στις τελευταίες προπονήσεις. Σημειώνουμε, τέλος, ότι ο κεντρικός αμυντικός Φαν Ντάικ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο εξαετούς διάρκειας.

Παίρνει το «τρίποντο» η Χετάφε

Περνάμε στην Ισπανία και στην Primera Division από όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» της Χετάφε με αντίπαλο τη Χιχόν σε απόδοση 2.15. Χωρίς καμία υπερβολή, το σημερινό ματς του «Κολίζεουμ» αποτελεί έναν «τελικό» παραμονής. Χετάφε και Χιχόν είναι αυτή τη στιγμή ισόβαθμες με 35 βαθμούς, αμφότερες εντός της επικίνδυνης ζώνης, καθώς υστερούν στην τριπλή ισοβαθμία με τη Βαγιεκάνο. Εξάποντο… θα αποτελέσει, λοιπόν, η νίκη στο σημερινό ματς, με τους γηπεδούχους να βγάζουν μεγάλα ψυχικά αποθέματα στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, έχοντας επηρεαστεί ξεκάθαρα από την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Με τον Εσνάιντερ στον πάγκο, η Χετάφε έχει φύγει με το διπλό από «Ανοέτα» (1-2) και «Ριαθόρ» (0-2), ενώ μέχρι πρότινος κατέρρεε μακριά από το «σπίτι» της. Μεσολάβησε η εντός έδρας ισοπαλία με τη Βαλένθια με σκορ 2-2. Οι Μαδριλένοι θα παραταχθούν σήμερα με ψυχολογικό πλεονέκτημα, έχοντας φύγει με το νικηφόρο 1-2 από το «Μολινόν» στον πρώτο γύρο (το τρίτο -μόλις- φετινό διπλό). Καλούνται, βέβαια, να βάλουν τέλος σε ένα αρνητικό σερί 0-3-4 στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς πρωταθλήματος. Χάνει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ο βασικός μέσος Βίκτορ Ροντρίγκεθ, στον αντίποδα θα «σφίξει τα δόντια» και θα αγωνιστεί από την αρχή ο επιθετικός Άλβαρο Βάσκεθ. Εντός αποστολής ο μπακ Άλβαρο Περέιρα και ο επιθετικός Γκοϊτόμ, που έρχονται από τραυματισμό.

Με κάλυψη η Γάνδη

Στο Βέλγιο η Γάνδη υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και εμείς κρατάμε τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.95. Τη νίκη που θα την κρατήσει μέσα στο «παιχνίδι» του τίτλου επιζητά σήμερα η Γάνδη, οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα τη θέσει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Έκανε μια ακόμη μέτρια εμφάνιση σε ντέρμπι την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Άντερλεχτ, ηττήθηκε δίκαια 2-0 και έμεινε στο -6 απ’ την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, απόσταση που μπορεί να μειώσει στο -3 σήμερα και να δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη για την κορυφή. Με δεδομένο ότι σήμερα τελειώνουν τα ντέρμπι, η Γάνδη μπορεί να ελπίζει στην ανατροπή, καθώς στα τρία ματς που απομένουν για το φινάλε αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Ζούλτε Βάρεγκεκ (εκτός), Οστάνδη (εκτός) και Γκενκ (εντός) και μπορεί να ελπίζει σε 3/3 νίκες. Όλα αυτά θα έχουν σημασία όμως μόνο αν κερδίσει σήμερα, νίκη που χρειάζεται και για την προσπάθεια που κάνει για τη δεύτερη θέση και τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόλις ένα «τρίποντο» πήρε η Γάνδη στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (1-3-0), υποχρεώθηκε σε τρεις ισοπαλίες με σκορ 1-1. Επιστρέφει ο Σάιμον (Επιθετικός, 28,3).

«Πελάτισσα» της Τρέντο η Αρμάνι

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ από όπου προκύπτουν δύο βραδινά σημεία από την Ιταλία και την Τουρκία. Αρχίζουμε με την αναμέτρηση Μπεσίκτας – Μπουγιουκτσεκμετσέ από όπου επιλέγουμε το Over 165.5 σε απόδοση 2.50. Μπεσίκτας και Μπουγιουκτσεκμετσέ διατηρούν όμοιο ρεκόρ 14-15 και ισοβαθμούν με την Γκαζιάντεπσπορ στις θέσεις 8-9-10. Σήμερα είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου για τις τρεις ομάδες και μία από αυτές θα είναι στα πλέι-οφ. Αυτή τη στιγμή στην τριπλή ισοβαθμία επικρατεί η Γκαζιάντεπσπορ επειδή έχει νικήσει δύο φορές κάθε μία από τις Μπεσίκτας και Μπουγιουκτσεκμετσέ επομένως το μέλλον των αντιπάλων δεν είναι στα «χέρια» τους. Η νικήτρια του αγώνα Μπεσίκτας – Μπουγιουκτσεκμετσέ θα είναι όγδοη μόνο αν την ίδια ώρα η Γκαζιάντεπσπορ ηττηθεί από την αδιάφορη ΤΕΝΤ κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο αφού η ΤΕΝΤ είναι πιο αδύναμη ομάδα, είναι κακή εκτός έδρας και δεν έχει κίνητρο. Επομένως οι Μπεσίκτας και Μπουγιουκτσεκμετσέ ενδέχεται να αποδειχθούν αδιάφορες πολύ νωρίς στο ματς αν «καθαρίσει» η Γκαζιάντεπσπορ. Επιλέξαμε το Over 160.5 που είναι όριο λογικό ακόμα και αν το ματς είχε σοβαρό βαθμολογικό ενδιαφέρον αρκεί να δούμε τα τελευταία ματς της Μπουγιουκτσεκμετσέ που ήταν 99-100 με Πινάρ, 93-92 με Γεσιλγκιρεσούν, 74-85 με Μπάνβιτ, 81-81 με Γαλατασαράι, 95-95 με Κόνιασπορ. Επίσης η Μπεσίκτας είχε μεγάλα σκορ από τη μέρα που ήρθε στην ομάδα ο Μπόμπι Μπράουν, 76-88 με Κόνιασπορ, 80-74 εποί της άκρως αμυντικής Νταρουσάφακα, 83-94 με την ΤΕΝΤ, 95-91 με την Ουσάκ, απλά στα δύο τελευταία με Γαλατά και Μπάνβιτ κόλλησε επιθετικά. Σήμερα λοιπόν στον αγώνα που θα αποδειχθεί αδιάφορος οι ομάδες θα «κλείσουν» την αγωνιστική περίοδο παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ ώστε να επαληθεύσουν την επιλογή του Over 165.5.

Από την Ιταλία κρατάμε το +10.5 της Τρέντο στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο σε απόδοση 1.90. Χθες ξεκίνησαν τα ιταλικά πλέι-οφ με το 1-0 της Εμίλια επί της Σάσσαρι και το 1-0 της Αβελίνο επί της Πιστόια. Η Αρμάνι υποδέχεται απόψε την Τρέντο στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης των πλέι-οφ έχοντας φυσικά το πλεονέκτημα αλλά στο Μιλάνο δεν προτιμούσαν ως αντίπαλο την Τρέντο με την οποία έχουν μεγάλη ιστορία την τρέχουσα σεζόν. Αρμάνι και Τρέντο έχουν ήδη αναμετρηθεί τέσσερις φορές και η Τρέντο έχει νικήσει στις τρεις αναμετρήσεις. Για το πρωτάθλημα η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της, 80-73 η Τρέντο, 83-79 η Αρμάνι, και για την προημιτελική φάση του Eurocup η Τρέντο πέτυχε δύο νίκες και προκρίθηκε στα ημιτελικά, 83-73 εντός και 79-92 στο Μιλάνο. Όπως παρατηρούμε η Αρμάνι έχει «πρόβλημα» όταν αντιμετωπίζει την Τρέντο και αντίστοιχα την Τρέντο την βολεύει σαν αντίπαλος η Αρμάνι αφού και στη μοναδική της ήττα ηττήθηκε στο τελευταίο λεπτό 83-79 αφού πρώτα απώλεσε προβάδισμα περίπου στο 35’. Δεν θα είναι καθόλου εύκολη η αποστολή της Αρμάνι στα προημιτελικά και αρχής γενομένης από σήμερα θα την «κοντράρουμε» με την επιλογή του +10.5. Το +10.5 προσφέρθηκε λανθασμένα λόγω των κακών εμφανίσεων της Τρέντο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες αλλά και την εποχή που αναμετρήθηκε το ζεύγος για το Eurocup η Τρέντο μετρούσε έξι σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.