ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ήττα από τον Άρη και 3η θέση για τις Νεάνιδες

Οι Νεάνιδες του Παναθηναϊκού Α.Ο, ηττήθηκαν με 62-43 από τον Άρη και τερμάτισαν τελικά στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μετά από τριπλή ισοβαθμία, λόγω της διαφοράς πόντων.

Ήττα από τον Άρη και 3η θέση για τις Νεάνιδες

Ο Άρης ήταν ανώτερος και δίκαια πήρε τη νίκη απέναντι στις «πράσινες», στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια για την πολύ καλή χρονιά την οποία πραγματοποίησαν, δείχνοντας πως το μέλλον μόνο καλύτερο μπορεί να είναι.

Οι Νεάνιδες, είχαν ξεκίνησει με τέσσερις νίκες τη διοργάνωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Βούλας, αλλά η ήττα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, της έστειλε στην τρίτη θέση, μετά από τριπλή ισοβαθμία.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αφού έδωσε συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και στο Δήμο Βούλας-Βουλιαγμένης για τη διοργάνωση, εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία.

Αναλυτικά:

«Σήμερα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάποια πράγματα που δεν αφορούν το πρωτάθλημα νεανίδων αλλά μία συμπεριφορά συγκεκριμένων κέντρων προς τον Πάναθηναϊκό Α.Ο. Επαναλαμβάνουμε πως ή νίκη του Άρη είναι δικαιότατη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφερουμε:

α. Τις ειρωνείες του μέλους της ΚΕΔ, κου Ταβουλαρέα προς τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του αγώνα με τον Πρωτέα.

β. Την “εκδικητική” διαιτησία της κα Τσαρουχά κατά κύριο λόγο και του κ. Κωνσταντινόπουλου κατά δεύτερο. Η κα Τσαρουχά είναι η ταχύτερα εξελισσόμενη διαιτητής στην Ελλάδα, πρώην αθλήτρια των Εσπερίδων και είναι γνωστό σε όλους πως είναι φανατική οπαδός του ΟΣΦΠ. Ο ορισμός της δις στα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του συστήματος που έχει απλώσει τα δίχτυα του στο Ελληνικό μπάσκετ, ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει. Ελληνικά, Λευκάδες και τώρα και Βούλες ξέρουμε ότι θα έχουμε και άλλες.

 Παναθηναϊκός όμως θα πει μαχητική ψυχή και ο ελληνικός αθλητισμός θα καθαρίσει θέλετε δεν θέλετε». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE