ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΛΕΙΣΤΟ «Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ» 12:30 (PANATHINAIKOS24.GR)

Αποκαλύπτεται η «νέα Λεωφόρος»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, παραθέτει σήμερα συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσει το πλάνο ανακαίνισης του «Απ. Νικολαΐδης».

Αποκαλύπτεται η «νέα Λεωφόρος»

Με σύνθημα το «όραμα για τη νέα Λεωφόρο», ο Γιάννης Αλαφούζος, προτίθεται να αποκαλύψει το πλάνο, πάνω στο οποίο θα βασιστεί η ανακαίνιση του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού, με τα έργα να ξεκινούν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των play off και να ολοκληρώνονται σε δύο φάσεις (φέτος το καλοκαίρι και το καλοκαίρι του ’17).

Στη συνέντευξη Τύπο, θα παραβρεθούν άπαντες από το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Αντρέα Στραματσόνι μάλιστα, να αλλάζει την ώρα της προπόνησης της ομάδας, προκειμένου να βρεθεί σύσσωμη, στη Λεωφόρο.

Το χρονοδιάγραμμα

Το έργο θα λάβει χώρα σε δύο φάσεις, όπως αναφέρθηκε. Η πρώτη ξεκινά αμέσως μετά τα πλέι οφ (30/5),  με το πλάνο να «λέει» πως όλα τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο, το Σεπτέμβριο του ’17. Ο Παναθηναϊκός ωστόσο θα καλυφθεί… δηλώνοντας ως δεύτερη έδρα το ΟΑΚΑ, για παν ενδεχόμενο (τυχόν καθυστερήσεις).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.716 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η χωρητικότητα του γηπέδου αναμένεται να αυξηθεί κατά 4.000 περίπου, ενώ στις γωνίες του γηπέδου, αναμένεται να δημιουργηθούν σουίτες, με τον Γιάννη Αλαφούζο να έχει έρθει ήδη, σε επαφή με επιφανείς Παναθηναϊκούς, προκειμένου αυτοί να πάρουν διαρκείας και να βοηθήσουν οικονομικά το σύλλογο.

Εντυπωσιακή θα είναι και η αλλαγή στο εξωτερικό του γηπέδου, το οποίο θα μοιάζει με σύγχρονο ευρωπαϊκό γήπεδο, αφού θα τοποθετηθεί ένα ειδικό περίβλημα, το οποίο θα παρουσιάζει διαφημίσεις χορηγών, θα έχει τα χρώματα της ομάδας και θα είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Θα ακολουθήσει καμπάνια

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αυτό το έργο, προσδοκά να φέρει περισσότερο κόσμο στην ομάδα, είτε με διαρκείας, είτε στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, με στόχο την αύξηση των κερδών.

Μάλιστα θα ακολουθήσει και ειδική καμπάνια από την ερχόμενη εβδομάδα μέσω του «ΣΚΑΙ», όπου παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», μέσω τηλεοπτικών σποτ, θα καλούν τον κόσμο της ομάδας να προσφέρει ό,τι μπορεί.

Κοντά στα 12εκ. ευρώ το κόστος

Το συνολικό κόστος των έργων ανακαίνισης της Λεωφόρου, αναμένεται να φτάσει ή και ξεπεράσει τα 12εκ. ευρώ, τα περισσότερα εκ των οποίων θα πληρώσει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος (ακόμα «κλειδωμένα» τα λεφτά της περιφέρειας).

Τα έργα θα αναλάβει η κατασκευαστική ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, η οποία ήταν η εταιρία που τοποθέτησε το στέγαστρο «Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.