ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μποροβήλος: «Καταστροφή αν δεν ξεκινήσουν τα play off»

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, έκανε λόγο για καταστροφή, σε περίπτωση που ματαιωθούν ή ακόμα καθυστερήσουν να ξεκινήσουν τα play off.

Μποροβήλος: «Καταστροφή αν δεν ξεκινήσουν τα play off»

Όσα είπε ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος στον «ΣΠΟΡ FM 94,6»:

Για το αν θα καλέσει συνάντηση για να βρεθεί λύση με το πρόγραμμα των playoffs: 

«Είναι στις προθέσεις μου κάτι τέτοιο. Δεν έχω συνεννοηθεί ακόμη με καμία ομάδα, αλλά με όλες αυτές τις εξελίξεις και με δεδομένες τις ημερομηνίες που είναι ανελαστικές, υπάρχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες. Θα πρέπει να βρεθεί μια λύση γιατί δεν υπάρχουν άλλα χρονικά περιθώρια. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το πώς θα ολοκληρώσουμε τα playoffs. Αυτό είναι το πρώτο μας μέλημα ως λίγκα. Οι ομάδες προπονούνται, δεν ξέρουν πότε θα παίξουν, ποια αγωνιστική θα γίνει και πότε. Θα προσπαθήσω να καταλάβουν όλοι ότι πρέπει με αμοιβαίες υποχωρήσεις να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέσα σε 20 μέρες για να τελειώσει η σεζόν. Θέλω να πιστεύω πως θα πρυτανεύσει η λογική και θα βρούμε μια λύση να τελειώνουμε».

Για το αν ισχύει πως η ΕΠΟ απειλεί να μην ορίσει διαιτητές για τα playoffs:

«Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, αλλά υπάρχουν πολλές συνέπειες, σε αγωνιστικό, οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο. Αρκετά έχει τραβήξει το ποδόσφαιρο και θέλω να πιστεύω πως δεν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Ίσως κάποιοι θέλουν να λένε κάποια πράγματα για να βρεθούν στο επίκεντρο. Μίλησα με τον κ. Γκιρτζίκη, δεν μου έδωσε να καταλάβω πως είναι στις σκέψεις του να μη γίνουν τα playoffs».

Για τις συνέπειες αν δεν γίνουν playoffs:

«Θα είναι καταστροφή κάτι τέτοιο για το ποδόσφαιρο. Στη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, αν πέρασε το δικό μου ή του άλλου. Υπάρχει ένας μεγάλος χαμένος, το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να πω ότι όλα είναι άγια και καλά, αλλά βρισκόμαστε μπροστά σε ένα μεγάλο πρόβλημα που θα μας πάει πολύ πίσω. Όλες οι ομάδες πάλευαν για μια θέση στα playoffs και τώρα δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Οι οικονομικές συνέπειες είναι τεράστιες, αλλά και επικοινωνιακά δεν είναι ακόμη μια μαχαιριά. Είναι Η μαχαιριά για το ποδόσφαιρό μας».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 83.442 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...