ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα χορηγικά πακέτα και τα προνόμια

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της ανακατασκευής της Λεωφόρου, έχει δημιουργήσει χορηγικά πακέτα, για όσους φίλους του συλλόγου, θελήσουν να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Φυσικά, τα προνόμια σε μία τέτοια περίπτωση είναι αρκετά και μέσα σε αυτά είναι και τα δωρεάν εισιτήρια διαρκείας.

Τα χορηγικά πακέτα και τα προνόμια

Η «πράσινη» ΠΑΕ, παρουσίασε το πρωί της Δευτέρας στο κλειστό «Π. Γιαννακόπουλος», τα σχέδια για την ανακατασκευή του ιστορικού γηπέδου, αλλά και τα χορηγικά πακέτα για όσους φίλους της ομάδας, θελήσουν να βοηθήσουν σε αυτό.

Τα χορηγικά πακέτα που έχει ετοιμάσει η ΠΑΕ, έχουν αρκετές κατηγορίες, σε σχέση με την οικονομική δυνατότητα που έχει κάθε πολίτης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Για αυτό ακριβώς το λόγο όμως, όσοι θελήσουν να βοηθήσουν, θα έχουν και αρκετά προνόμια.

Χαρακτηριστικό, το δωρέαν εισιτήριο διαρκείας, στις  κατηγορίες που ξεκινούν από την GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ έως την VIP PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.400 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για παράδειγμα το διαρκείας στη Θύρα 13 την περασμένη σεζόν κόστιζε 100 ευρώ. Φέτος, με 140 ευρώ συνολικά, ο κάθε φίλαθλος προσφέρει ως χορηγός της Λεωφόρου και μεταξύ των προνομίων που απολαμβάνει, είναι και το δωρεάν διαρκείας του.

Αναλυτικά: 

  • Ε-MEMBER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 20€
  • BASIC ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 50€
  • GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 140€
  • SILVER ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 250€
  • GOLD ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 550€
  • GOLD PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 600€
  • DIAMOND ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.200€
  • DIAMOND PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 1.500€ (Νέα εξέδρα)
  • VIP XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 4.000€
  • VIP PLUS XΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, αξίας 3.000€ (Νέα εξέδρα)

Όλα τα χορηγικά πακέτα στηρίζουν την ανακατασκευή της Λεωφόρου και περιλαμβάνουν πολλαπλά προνόμια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας προς όφελος των χορηγών, με ευκολίες πληρωμής.

Τα αντισταθμιστικά οφέλη αυξάνονται ανά πακέτο ενώ ειδικότερα, οι κατηγορίες που ξεκινούν από την GREEN ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ έως την VIP PLUS ΧΟΡΗΓΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ περιλαμβάνουν ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στις δύο κατηγορίες που αφορούν τη νέα εξέδρα το εισιτήριο διαρκείας αφορά δύο σεζόν. Κάθε χορηγός γηπέδου που είναι και κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, έχει το προνόμιο της ονοματοθεσίας ΘΕΣΗΣ και έτσι το ονοματεπώνυμό του μπορεί να αναγράφεται στην καρέκλα που του αντιστοιχεί ως χορηγού γηπέδου, εφόσον το επιθυμεί.

Ανεξάρτητα από τις παραπάνω κατηγορίες ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΠΑΚΕΤΩΝ μπορείς κανείς να στηρίξει το όραμα για τη νέα Λεωφόρο, μέσω της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, συνδράμοντας με όποιο οικονομικό ποσό επιθυμεί να διαθέσει για την ανακατασκευή του γηπέδου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.