Ποδόσφαιρο

Τι θα γίνει με το ΟΑΚΑ

Τι θα γίνει με το ΟΑΚΑ

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Παναθηναϊκού το ερχόμενο καλοκαίρι, θα πραγματοποιηθούν στο ΟΑΚΑ, όπως αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος.

Η ανακατασκευή της Λεωφόρου θα ξεκινήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, αμέσως μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και είναι δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός, θα δώσει τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, αποκάλυψε πως τα ευρωπαϊκά παιχνίδια θα διεξαχθούν στο ΟΑΚΑ και τόνισε, πως θα γίνει προσπάθεια, ώστε οι περισσότερες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος να γίνουν στη Λεωφόρο.

Σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των δηλώσεων του, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, δήλωσε πως «από την μέρα που θα εκδοθεί η άδεια θα χρειαστούμε 3 μήνες για την ολοκλήρωση του έργου».

Στην Ελλάδα, το θέμα των αδειών όμως δεν είναι τόσο απλό. Άρα, και δεν μπορεί να αποκλείεται το σενάριο, η άδεια, που κανονικά θα πρέπει να βγει μέσα στον Ιούνιο, να αργήσει να εκδοθεί, με αποτέλεσμα τα έργα να καθυστερήσουν και οι «πράσινοι» να αγωνιστούν σε όλη τη σεζόν ή στο μεγαλύτερο κομμάτι της, στο ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, είναι δεδομένο πως το Ολυμπιακό Στάδιο θα δηλωθεί ως δεύτερη έδρα και δεν θα υπάρχει πρόβλημα, να πραγματοποιηθούν οι αγώνες του «τριφυλλιού» εκεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version